0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Basic Meerladekast A4 zonder sokkel 27,8bx38dx32,5h grijsblauw 5 laden

Bisley Basic Meerladekast A4 zonder sokkel 27,8bx38dx32,5h grijsblauw 5 laden

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:27,8b x 38d x 32,5h
Kleur:Grijsblauw
De Basic meerladekast A4 Bisley met 5 laden is een compacte kast die zowel thuis als op het werk kan worden gebruikt voor het opslaan van kleine spullen. De afmetingen van de kast bedragen: 27,8bx38dx32,5h . De kast is eenvoudig in een paar stappen te bestellen via de online webshop op ArchiefKast.com in 18 verschillende kleuren.

Bisley voordelige meerladekast A4

De Basic meerladekast A4 van het merk Bisley is een compacte kast, met de afmeting 27,8bx38bx3

5h, met 5 lades, die elk een hoogte hebben van 51 mm. De meerladekast is volledig gefabriceerd van plaatstaal, zodat de kast een solide en stevige kwaliteit heeft. De kast is tevens afgewerkt met een gladlak. Vooral voor het opbergen van kleine kantoorartikelen, zoals papieren, documenten, pennen en andere spullen, is deze kast erg geschikt. Omdat deze spullen veelal niet erg waardevol zijn, beschikt de meerladekast niet over een slot. Voordeel hiervan is dat de prijs wel erg scherp en aantrekkelijk is. De 5 laden kunnen volledig worden uitgetrokken en zijn tevens onderling verwisselbaar, om zo het gebruik van de kast verder flexibeler en eenvoudiger te maken. Aan de voorzijde van de lade zijn etikethouders en chromen handgrepen bevestigd, wat de kast een mooie nette uitstraling geeft. Om ervoor te zorgen dat de meerladekast stabiel staat op de vloer, beschikt de kast over rubberen doppen aan de onderzijde. Bij deze kast heeft u verder nog de mogelijkheid om bepaalde opties toe te voegen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verrijdbaar onderstel, om zo het gebruik van de meerladekast door het hele kantoor mogelijk te maken. Verder kunt u de functionaliteit van de lades vergroten met behulp van verschillende pennenbakjes en lade-indelingen. Bestel de Basic meerladekast A4 met 5 laden van het merk Bisley nu snel via de online webshop op ArchiefKast.com, waarbij u keuze heeft uit een grote verscheidenheid van kleuren. Zo kunt u hierbij kiezen uit: staalgrijs, zwart, antracietgrijs, lichtgrijs, oxfordblauw, beige, kardinaalrood, zilvergrijs, krijtwit, geel, donkergroen, lichtgrijs/blauw, lichtgrijs/rood, oranje, roze, blauw, groen en donkergeel.

Gebruiksklare oplevering

Om voor een optimale service te zorgen, komen de monteurs van ArchiefKast.com de meerladekast bij u op locatie gebruiksklaar afleveren. Hierbij wordt de kast eventueel geplaatst op een hogere verdieping. Tevens zorgen de monteurs ervoor dat het product helemaal gereed voor gebruik wordt gemaakt, zoals het plaatsen van de laden en het verwijderen en afvoeren van de verpakkingmaterialen. U kunt er zeker van zijn dat na aflevering van het product door ArchiefKast.com, de Basic meerladekast direct gereed is voor gebruik.

Levertijd

Voor de Basic meerladekast A4 met 5 laden van Bisley geldt een levertijd van maximaal 39 werkdagen. De levertijd van dit product is vanwege het feit dat de meerladekast niet in het standaardassortiment van ArchiefKast.com zit. U ontvangt, na uw bestelling op de online webshop van ArchiefKast.com, een orderbevestiging per mail. Om te zorgen voor een goede levering wordt er 2 werkdagen van te voren met u telefonisch contact opgenomen, waarbij alles nog even wordt doorgenomen.