0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Basic Meerladekast A4 zonder sokkel 27,8bx38dx59h zwart 6 laden

Bisley Basic Meerladekast A4 zonder sokkel 27,8bx38dx59h zwart 6 laden

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:27,8b x 38d x 59h
Kleur:Zwart
De Basic meerladekast A4 Bisley met 6 laden is een solide multifunctionele kast die geschikt is voor het opbergen van de kleinere kantoorartikelen. De afmetingen van de L296 serie Bisley kast bedragen: 27,8bx38dx59h. De meerladekast, die leverbaar is in 18 verschillende kleuren, is te bestellen in de online webshop van ArchiefKast.com.

Kwaliteit meerladekast A4 Bisley

De gemakkelijk te gebruiken Basic meerladekast van Bisley met 6 laden, is een allround kast die voor allerlei verschillende opbergtoepassingen valt te gebruiken. De kast is volledig gemaakt van een hoge kwaliteit plaatstaal, waardoor de kast erg stevig en solide is. Het ontwerp van de meerladekast maakt het voor u mogelijk om de kast zowel op het werk als thuis te gebruik voor opbergen van documenten, pennen en andere kantoorartikelen. De kast, met de afmeting 27,8bx38dx59h, heeft verder een afwerking van gladlak, die bescherming bieden tegen allerlei beschadigingen in het gebruik. De 6 laden, die elk een hoogte hebben van 87mm, geven een behoorlijke opslagcapaciteit aan de kast. De kast wordt vooral gebruikt voor het bewaren en opslaan van de kleinere kantoorartikelen en –spullen. Hierbij beschikt de kast echter niet over een slot om de kast af te sluiten.

De voorzijde van de laden bestaat uit een chromen greephouder, wat zorgt voor een mooie afwerking van de kast en een etikethouder, om eventueel aan te geven wat voor spullen zijn opgeborgen in de lade. De laden zijn volledig uittrekbaar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ladecapaciteit, waarbij u de lades ook eventueel onderling kunt verwisselen. Voor de bescherming van de vloer, bij het eventueel verschuiven van de meerladekast, is de onderzijde voorzien van rubberdopjes.

Deze meerladekast van Bisley kan nog worden aangevuld met een aantal opties, die het aantal toepassingen van de kast nog verder uitbreiden. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om een verrijdbaar onderstel te bevestigen aan de onderzijde, waardoor de kast mobiel kan worden gebruikt in huis of kantoor. Verder zijn er ook diverse inzetbakjes mogelijk voor de indeling van de lades, voorbeelden hiervan zijn pennenbakjes en andere lade-indelingen.

De Basic meerladekast van Bisley met 6 laden is verkrijgbaar in de kleuren: staalgrijs, zwart, antracietgrijs, lichtgrijs, oxfordblauw, beige, kardinaalrood, zilvergrijs, krijtwit, geel, donkergroen, lichtgrijs/blauw, lichtgrijs/rood, oranje, roze, blauw, groen en donkergeel.

U kunt deze kast gemakkelijk bestellen via de online webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De Basic meerladekast Bisley met 6 laden wordt door de monteurs van ArchiefKast.com helemaal gebruiksklaar bij u op locatie afgeleverd. Naast het verwijderen en afvoeren van de verpakkingsmaterialen op een milieuvriendelijke manier, zorgen de monteurs er tevens voor dat de kast wordt weggezet op de door u gewenste plek, wat eventueel op een hogere verdieping kan zijn. ArchiefKast.com zorgt er voor dat na bezorging uw kast direct gereed is voor gebruik.

Levertijd

De levertijd van de Basic meerladekast met 6 laden van Bisley, na uw bestelling in de online webshop van ArchiefKast.com, bedraagt maximaal 39 werkdagen. Dit komt doordat de meerladekast zich niet in het standaardassortiment bevindt. Van uw bestelling ontvangt u, nadat deze door ons is ontvangen, per mail een orderbevestiging. Daarna zal er 2 werkdagen van te voren met u telefonisch contact worden opgenomen over de levering van de door u bestelde meerladekast.