0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Basic Meerladekast A4 zonder sokkel 27,8bx38dx85,7h donkerblauw

Bisley Basic Meerladekast A4 zonder sokkel 27,8bx38dx85,7h donkerblauw

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:27,8b x 38d x 85,7h
Kleur:Donkerblauw
De solide Basic meerladekast A4 van het merk Bisley met 15 lades is een veelzijdig te gebruiken kast voor het opbergen van allerlei verschillende zaken. De afmetingen van de kast zijn 27,8bx38dx85,7h en kan worden geleverd in maar liefst 18 verschillende kleuren. U kunt deze meerladekast bestellen via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Scherp geprijsde meerladekast A4 Bisley

De Basic meerladekast A4 met 15 lades van het merk Bisley biedt u vele verschillende mogelijkheden voor het eenvoudig bewaren van allerlei spullen op een ordelijke manier. De kast is volledig gemaakt van plaatstaal, met daarbij een mooie afwerking van handgrepen en etikethouders die uitgevoerd zijn in chroom. De zakelijke maar tevens neutrale uitstraling, die ervoor zorgt dat de meerladekast geschikt is voor inzet thuis of op het werk, wordt nog versterkt door de afwerking met beschermende gladlak. Aan de onderzijde is de kast voorzien van rubberen doppen voor stabiliteit, waarbij de ondergrond tevens wordt beschermd.

De meerladekast wordt over het algemeen gebruikt voor de opslag van een verscheidenheid aan kantoorbenodigdheden zoals papieren, brieven, schrijfwaren en andere spullen. Hierbij is de Basic meerladekast niet uitgerust met een slot, wat mede te verklaren valt door de vaak niet-waardevolle spullen die over het algemeen worden opgeslagen in de laden. Doordat de meerladekast beschikt over maar liefst 15 verschillende lades, met elk een hoogte van 51 mm, is het voor u gemakkelijk om allerlei zaken en artikelen apart en geordend te bewaren. Daarbij zijn alle lades ook afzonderlijk met elkaar te verwisselen.

Om de inzet van de meerladekast nog verder te laten aansluiten op uw wensen, is het mogelijk om verschillende opties op de kast aan te brengen. Zo is het mogelijk om de lade-indeling aan te passen, met bijvoorbeeld pennen- en inzetbakjes. Daarnaast kunt u de mobiliteit en het gebruik van de kast in de gehele kantooromgeving nog verhogen met behulp van een verrijdbaar onderstel.

De kast is leverbaar in de volgende 18 kleuren: staalgrijs, zwart, antracietgrijs, lichtgrijs, oxfordblauw, beige, kardinaalrood, zilvergrijs, krijtwit, geel, donkergroen, lichtgrijs & blauw, lichtgrijs & rood, oranje, roze, blauw, groen en donkergeel. U kunt de Basic meerladekast A4 met 15 laden van Bisley online bestellen in de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare aflevering

De monteurs van ArchiefKast.com komen de Basic meerladekast A4 met 15 laden bij u gebruiksklaar afleveren. De kast wordt op de door u gewenst locatie geplaatst en gebruiksklaar gemaakt, waarbij de monteurs tevens spullen zoals verpakkingsmaterialen en dergelijke zullen meenemen en op een milieuvriendelijke manier afvoeren. Bij ArchiefKast.com kunt u er dan ook zeker van zijn dat u direct na aflevering gebruik kunt maken van uw meerladekast.

Levertijd

Voor de Basic meerladekast A4 15 laden van Bisley geldt een levertijd van 39 werkdagen. Nadat u uw product heeft besteld op de online webshop van ArchiefKast.com, sturen wij u per mail een orderbevestiging. Nadat wij de Basic meerladekast in ons magazijn hebben ontvangen, nemen wij telefonisch met u contact op, om de levering van het product af te spreken.