0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Draaideurkast Basic 91,4bx40dx195h antraciet

Bisley Draaideurkast Basic 91,4bx40dx195h antraciet

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:91,4b x 40d x 195h
Kleur:Antraciet
De Basic draaideurkast van het merk Bisley heeft de volgende afmetingen 91,4bx40dx195h. Standaard is de kast voorzien van 4 verstelbare legborden welke zowel voor ordners als hangmappen te gebruiken zijn. Leverbaar in 6 kleuren.

Hoge kwaliteit draaideurkast Basic

De Bisley draaideurkast uit de serie Basic heeft een compleet gelaste en versterkte ombouw en is bovendien voorzien van een krasbestendige structuurlak. Deze lak zorgt ervoor dat de kast beschermd is tegen lichte schade, zoals kleine krasjes en deukjes. Bovendien zijn de draaideurkasten Basic voorzien van een 3-punt sluitmechanisme. Door dit mechanisme sluit de kast op 3 plaatsen wat zorgt voor extra veiligheid. Zo kunt u gerust vertrouwelijke documenten in de kast opbergen. Het bijgeleverde slot is voorzien van 2 sleutels. De kast is uitgevoerd met 4 verstelbare legborden die u kunt gebruiken voor zowel ordners als laterale hangmappen. De legborden zijn aan de onderzijde uitgevoerd met een richel waaraan u de laterale hangmappen op kunt hangen. De kast biedt in totaal plaats aan 5 rijen ordners waarbij de bodem meegerekend wordt als aflegruimte. De draaideurkast Basic heeft een afmeting van 91,4bx40dx195h. U kunt deze kast in 6 verschillende kleuren bestellen; zwart, lichtgrijs, donkerblauw, beige, antraciet en aluminium. Uw Bisley draaideurkasten uit de serie Basic bestelt u eenvoudig en snel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gratis levering en installatie

De Basic draaideurkast van het merk Bisley wordt gratis gebruiksklaar door de bezorgers van ArchiefKast.com bij u afgeleverd. Wat houdt een gebruiksklare levering exact in? De bezorgers plaatsen de draaideurkasten Basic netjes op de door u aangegeven locatie alwaar zij alle verpakking van de kast verwijderen. Hierna worden de 4 legborden op de door u gewenste hoogte in de kast gehangen. Het verpakkingsmateriaal wordt bovendien retour genomen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de Bisley draaideurkast uit de serie Basic binnen maximaal 39 werkdagen. De reden van deze langere levertijd ligt bij het feit dat dit model geen deel uitmaakt van het voorraad programma en enkel speciaal op referentie voor u wordt besteld. Uw online bestelling wordt digitaal bevestigd waarbij tevens de levertijd wordt gecommuniceerd.

Andere klanten bekeken ook