0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Hangmappenkast Basic 47bx62,2dx101,6h donkerblauw

Bisley Hangmappenkast Basic 47bx62,2dx101,6h donkerblauw

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:47b x 62,2d x 101,6h
Kleur:Donkerblauw
De hangmappenkast 3 laden uit de serie Basic van het merk Bisley is zeer aantrekkelijk geprijsd. De afmetingen van deze hangmappenkast zijn 47bx62,2dx101,6h. U kunt de laden, welke volledig uittrekbaar zijn, voor zowel A4 als voor folio hangmappen gebruiken. De kast is te bestellen in 7 kleuren. Het gewicht van de kast bedraagt circa 40 kg.
  • Bespaar nu 10%: vanaf 2 stuks voor € 249,00 per stuk
  • Bespaar nu 14%: vanaf 4 stuks voor € 239,00 per stuk


Kwaliteit hangmappenkast Bisley

De Bisley hangmappenkasten uit de serie Basic zijn van uitstekende kwaliteit. Alle laden van de hangmappenkast zijn onder meer voorzien van kogelgelagerde geleiders, waardoor de laden soepel blijven rollen. Tevens is deze hangmappenkast uitgevoerd met een anti-kantelsysteem. Dit systeem voorkomt dat u meer dan 1 lade tegelijk uit kunt trekken en de kast zodoende naar voren kantelt. Doordat de laden volledig uittrekbaar zijn, kunt u optimaal gebruik maken van de capaciteit van de laden. Deze hangmappenkast is uitgevoerd met 3 laden. Middels de breedtegeleider kunt u A4 en folio hangmappen in de kast archiveren. Iedere lade heeft een stalen etikethouder, zo kunt u de inhoud van elke lade aangeven. De hangmappenkast 3 laden is door middel van een centraal slot af te sluiten. Met name wanneer u vertrouwelijke dossiers in de hangmappenkast wilt bewaren is het noodzakelijk om de kast af te kunnen sluiten. Naast de kwalitatieve aspecten van de kast, is de prijs ook nog eens zeer voordelig. De hangmappenkast Bisley met 3 laden in te bestellen in 7 kleuren; zwart, aluminium, lichtgrijs, beige, antraciet, krijtwit en donkerblauw. U bestelt deze kasten via een paar simpele stappen via de online webshop van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar en gratis

ArchiefKast.com levert de hangmappenkast 3 laden van het merk altijd gebruiksklaar bij u op. Dit houdt in dat de bezorgers de hangmappenkasten naar de door aangegeven locatie brengen. Het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd, retour genomen en milieuvriendelijk verwerkt. De kast is daarna direct klaar voor gebruik.

Levertijd

De Basic hangmappenkasten 3 laden van het merk Bisley behoren niet tot het standaard programma van ArchiefKast.com. Hierdoor bedraagt de levertijd maximaal 39 werkdagen. De kast wordt op referentie voor u besteld en zodra deze binnen is, wordt de aflevering in gang gezet. We brengen u hier 2 werkdagen voor levering van op de hoogte.