0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Hangmappenkast Basic 47bx62,2dx71,1h zwart

Bisley Hangmappenkast Basic 47bx62,2dx71,1h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:47b x 62,2d x 71,1h
Kleur:Zwart
De voordelig geprijsde hangmappenkast Basic PSF2 2 laden heeft een afmeting van 47bx62,2dx71,1h. De laden zijn volledig uittrekbaar en zowel geschikt voor A4 als voor folio hangmappen. Leverbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren. Het gewicht van de kast bedraagt circa 30 kg.
  • Bespaar nu 7%: vanaf 2 stuks voor € 195,00 per stuk
  • Bespaar nu 10%: vanaf 4 stuks voor € 189,00 per stuk


Solide hangmappenkast Bisley

De 2 laden hangmappenkast Basic van het merk Bisley heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van deze kast komt tot uiting in een aantal eigenschappen. Zo zijn de laden van de kast volledig uittrekbaar waardoor u de capaciteit van de laden optimaal kunt benutten. De kast is tevens voorzien van ladeblokkering. Hiermee voorkomt u dat u meerdere laden tegelijk uittrekt en de kast zodoende gaat kantelen. Om ervoor te zorgen dat de laden soepel blijven rollen, zijn deze uitgerust met kogelgelagerde geleiders. De 2 laden zijn voorzien van een stalen labelhouder, zodat u per lade de inhoud aan kunt geven. Door de breedtegeleider zijn de laden zowel geschikt voor A4 hangmappen als voor folio hangmappen. Wanneer u vertrouwelijke dossiers in de hangmappenkasten bewaard, heeft er waarschijnlijk de behoefte om de laden af te kunnen sluiten. Dit is mogelijk door middel van de centrale sluiting. U kunt deze hangmappenkast in maar liefst 7 kleuren bestellen; zwart, aluminium, lichtgrijs, beige, antraciet, krijtwit en donkerblauw. Uw hangmappenkasten bestelt u simpel en snel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Gratis gebruiksklare oplevering

De Bisley hangmappenkast 2 laden van de serie Basic worden standaard gebruiksklaar bij u opgeleverd door onze monteurs. Zij zorgen ervoor dat de hangmappenkasten netjes op de gewenste locatie worden geleverd. Hier wordt de kast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en is de kast klaar voor gebruik. U kunt de hangmappenkast direct inrichten.

Levertijd

De Bisley hangmappenkast 2 laden van de serie Basic is leverbaar binnen 19 werkdagen. Zodra wij uw online bestelling hebben ontvangen, krijgt u hier een digitale orderbevestiging van. De levering wordt door de afdeling ingepland en 2 werkdagen voor levering krijgt u bericht omtrent de afleverdatum.

Andere klanten bekeken ook