0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Hangmappenkast Basic dubbel din A4 80bx62,2dx101,6h antraciet

Bisley Hangmappenkast Basic dubbel din A4 80bx62,2dx101,6h antraciet

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:80b x 62,2d x 101,6h
Kleur:Antraciet
De afmetingen van de hangmappenkast 3 laden Basic dubbel zijn 80bx62,2dx101,6h. De laden van de kast zijn volledig uittrekbaar en geschikt voor het archiveren van A4 hangmappen. Te bestellen in 7 kleuren.


Solide hangmappenkast Bisley

De dubbele hangmappenkasten 3 laden Basic van het merk Bisley zijn zeer solide kasten en tevens scherp geprijsd. De hangmappenkast is volledig gelast en voorzien van een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De kast is voorzien van volledig uittrekbare laden die daardoor een optimale benutting garanderen. De laden zijn daarnaast uitgevoerd met kogelgelagerde geleiders, zodat de laden soepel blijven rollen. U kunt maar 1 lade tegelijk uittrekken. Hiermee voorkomt u dat de kast naar voren gaat kantelen wanneer u meer laden tegelijk uit zou willen trekken. Middels de centrale sluiting sluit u in één beweging de kast af. Doordat de kast af te sluiten is, maakt dit de kast ook zeer geschikt om vertrouwelijke dossiers in te bewaren. U kunt door middel van de stalen labelhouders de inhoud per lade aangeven. De afmetingen van de hangmappenkast Basic zijn 80bx62,2dx101,6h. Dit model is voorzien van 3 dubbele laden. Iedere lade biedt ruimte aan 2 rijen A4 hangmappen. De kast is te bestellen in de volgende 7 kleuren; zwart, aluminium, lichtgrijs, beige, antraciet, krijtwit en donkerblauw. Uw dubbele hangmappenkast Basic bestelt u simpel en snel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Levering gratis en gebruiksklaar

De hangmappenkast Basic dubbel met 3 laden in de afmeting 80bx6

2dx101,6h wordt altijd gebruiksklaar bij u geleverd. U hoeft enkel aan de bezorgers door te geven waar u de kast geplaatst wilt hebben en zij nemen verder de gehele levering voor u uit handen. Ook wordt hierbij het verpakkingsmateriaal retour genomen en op een milieuverantwoorde wijze door ons verwerkt.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de dubbele hangmappenkast Basic binnen maximaal 39 werkdagen. Dit model kast maakt geen deel uit van het standaard programma en wordt enkel speciaal voor u op referentie bij onze leverancier besteld. Hierdoor bedraagt de levertijd wat langer. Wij nemen contact met u op zodra de kast in ons magazijn is gearriveerd om zo de leverdatum met u af te stemmen.