0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Hangmappenkast Basic dubbel din A4 80bx62,2dx132,1h beige

Bisley Hangmappenkast Basic dubbel din A4 80bx62,2dx132,1h beige

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:80b x 62,2d x 132,1h
Kleur:Beige
De dubbele hangmappenkast Basic van het merk Bisley heeft een afmeting van 80bx62,2dx132,1h. De kast is voorzien van 4 laden die volledig uittrekbaar zijn en geschikt zijn voor A4 hangmappen. Leverbaar in 7 kleuren.


Kwaliteit hangmappenkast Bisley

De dubbele hangmappenkast Basic van het merk Bisley kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Met de kwaliteit die u van Bisley mag verwachten, biedt ook deze kast een aantal standaard voorzieningen. Een belangrijke eigenschap is dat de laden volledig uittrekbaar zijn, waardoor u de capaciteit van de laden volledig kunt benutten. De kast is voorzien van ladeblokkering. Door dit systeem kunt u niet meer lade tegelijk uit kunt trekken. Wanneer dit wel mogelijk zou zijn, zou de kast naar voren kunnen kantelen. De laden zijn eenvoudig uit te trekken, dit dankzij de soepel lopende geleiders. De constructie van de kast is volledig gelast wat de kwaliteit van de kast ten goede komt. De structuurlak beschermt de kast tegen kleine krasjes en deukjes (met uitzondering van de kleur aluminium). Het model hangmappenkast Basic dubbel heeft een afmeting van 80bx62,2dx132,1h en is uitgevoerd met 4 dubbele laden. Deze laden bieden ieder plaats aan 2 rijen A4 hangmappen. De inhoud van de laden kan middels de stalen labelhouders weergegeven worden. Alle laden van de kast sluit u in één keer af met behulp van het centrale slot. Zo kunt u ook veilig vertrouwelijke documenten in de kast archiveren. De kast is leverbaar in 7 kleuren, namelijk zwart, aluminium, lichtgrijs, beige, antraciet, krijtwit en donkerblauw. Via een paar simpele stappen koopt u online uw dubbele hangmappenkasten Basic bij ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

ArchiefKast.com biedt standaard de service dat de dubbele hangmappenkast Basic met 4 laden gebruiksklaar wordt opgeleverd. Hier worden dus geen extra kosten voor berekend. De bezorgers plaatsen de door u bestelde kast netjes op de gewenste locatie. Hier wordt de verpakking verwijderd en retour genomen, zodat u direct opgeruimd aan de slag kunt.

Levertijd

De levertijd van de dubbele hangmappenkast Basic van het merk Bisley bedraagt maximaal 39 werkdagen. Via de online webwinkel van ArchiefKast.com plaatst u eenvoudig uw bestelling. Hier ontvangt u vervolgens een digitale orderbevestiging van. Uw bestelling wordt direct doorgezet naar ons leverancier. Zodra de kast bij ons in het magazijn binnen komt, nemen wij contact met u op om de leverdatum met u af te spreken.