0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Hangmappenkast Basic dubbel din A4 80bx62,2dx71,1h beige

Bisley Hangmappenkast Basic dubbel din A4 80bx62,2dx71,1h beige

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:80b x 62,2d x 71,1h
Kleur:Beige
De scherp geprijsde hangmappenlast Basic dubbel met 2 laden heeft de volgende afmetingen 80bx62,2dx71,1h. De laden zijn geschikt voor 2 rijen A4 hangmappen en volledig uittrekbaar. Leverbaar in 7 kleuren.


Stevige hangmappenkast Bisley

De 2 laden hangmappenkast Basic dubbel van het merk Bisley is een zeer solide kast voor een uiterst scherpe prijs. De kwaliteit van de kast komt in een aantal eigenschappen tot uiting. Eén van deze eigenschappen is dat de laden voorzien zijn van ladeblokkering. Dit systeem voorkomt dat u meerdere laden tegelijk uit kunt trekken en de kast zodoende naar voren zou kunnen kantelen. Daarnaast zijn de laden volledig uittrekbaar waardoor u de capaciteit van de laden optimaal kunt benutten. De laden zijn eveneens uitgerust met kogelgelagerde geleiders, deze zorgen ervoor dat de laden soepel blijven rollen. De afmetingen van de hangmappenkast Basic dubbel zijn 80bx62,2dx71,1h. Door de breedte van deze kast kunt u dan ook 2 rijen A4 hangmappen naast elkaar hangen. Het is mogelijk om per lade de inhoud weer te geven middels de stalen labelhouders die aan de voorzijde zijn aangebracht. U kunt de hangmappenkast centraal afsluiten. Hierdoor is de kast ook zeer geschikt voor het bewaren van vertrouwelijke documenten, zoals uw personeelsdossier. De kast is te bestellen in de volgende 7 kleuren; zwart, aluminium, lichtgrijs, beige, antraciet, krijtwit en donkerblauw. Uw Bisley hangmappenkast uit de serie Basic dubbel koopt u eenvoudig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De Basic hangmappenkast dubbel van het merk Bisley wordt altijd gratis en gebruiksklaar opgeleverd door ArchiefKast.com. Dit is een service die wij standaard bieden aan onze klanten. Wat houdt een gebruiksklare levering nu precies in? De bezorgers zorgen ervoor dat de kast netjes op de door u aangegeven locatie wordt geleverd alwaar de verpakking wordt verwijderd. Dit nemen wij retour voor een milieuvriendelijke verwerking. U kunt de kast direct na levering gaan inrichten.

Levertijd

De hangmappenkast 2 laden Basic dubbel heeft een levertijd van maximaal 39 werkdagen. De reden van deze langere levertijd komt door het gegeven dat de kast niet tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoort en zodoende niet direct uit voorraad geleverd kan worden. De kast wordt speciaal voor u op referentie besteld en zodra de kast bij ons binnen is, nemen wij contact met u op omtrent de aflevering.