0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Bisley kantoorkasten

Bisley kantoorkasten

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kantoorkasten van het merk Bisley, dan bestelt u deze online in de webshop van ArchiefKast.com. Uw kantoorkasten worden door ons gebruiksklaar geleverd. Oftewel, u hoeft niks te doen, want wij monteren en leveren uw Bisley kantoorkast gratis. U kunt dus direct gebruik maken van uw kantoorkast. Bestel daarom altijd uw nieuwe Bisley kantoorkasten bij ArchiefKast.com. 

Bisley roldeurkastenBisley roldeurkastenBisley hangmappenkastenBisley ladekasten

Groot assortiment aan Bisley kantoorkasten

Wij hebben een zeer groot assortiment aan kantoorkasten van het merk Bisley. U kunt in onze online webshop ook kiezen voor een Bisley roldeurkast, Bisley hangmappenkast of Bisley ladekast. Het assortiment roldeurkasten is het meest uitgebreid. De mogelijkheden bij Bisley zijn bijna eindeloos. De Bisley kantoorkasten kunt u in iedere ruimte van uw bedrijfspand plaatsen.

Nadat u voor een bepaald type kantoorkast heeft gekozen, kunt u daarna nog uit verschillende afmetingen en kleuren kiezen. Zo kunt u bij de roldeurkast kiezen tussen een hoogte van 83cm tot en met 198cm. Bij de hangmappenkasten kiest u uit een kast met 2, 3 of 4 laden. Naast de verschillende afmetingen heeft u dus ook de keuze uit meerdere kleuren. De meest gebruikte kleuren voor kantoorkasten zijn zwart, lichtgrijs, aluminium en wit. Naast deze standaard kleuren hebben wij ook kleuren die minder vaak voorkomen, zoals beige, antraciet, rood en groen. 

Stevige en sterke Bisley kantoorkasten

Alle kantoorkasten van Bisley zijn gemaakt van zeer sterk staal. De stalen behuizing van de kast zorgt ervoor dat uw bestanden in uw stalen Bisley archiefkast veilig worden beschermd. De meeste kantoorkasten zijn ook voorzien van een slot. De kantoorkasten hebben een speciale laag. Deze speciale epoxylaag zorgt ervoor dat uw Bisley kantoorkast beschermd is tegen kleine krasjes. 

Voordelige Bisley kantoorkasten

Voor minder dan € 100,- heeft u al een kantoorkast van Bisley. Ondanks dat deze kantoorkast zeer voordelig is, leveren en monteren wij deze ordnerkast gratis. Dus als u op zoek bent naar een goedkope Bisley kantoorkast en ook met gratis montage en levering, dan bestelt u deze kast in de webshop van ArchiefKast.com. 

Snel en eenvoudig uw Bisley kantoorkasten online kopen

U kunt nu heel snel en eenvoudig een nieuwe kantoorkast van Bisley online kopen. Allereerst kiest u welke kantoorkast u wilt en daarna hoeveel kantoorkasten u wilt bestellen. Wanneer u dit heeft gedaan, vult u een aantal gegevens in en bevestigt u de bestelling. Wij ontvangen dan uw bestelling en starten meteen om uw order te verwerken. We gaan ervoor zorgen dat u uw nieuwe kantoorkast binnen de afgesproken levertermijn ontvangt. Bestel uw nieuwe Bisley kantoorkasten online bij ArchiefKast.com. Koop vandaag nog uw nieuwe Bisley Archiefkast in de webshop van ArchiefKast.com.