0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Bisley Ladekasten

Bisley ladekasten

In het online assortiment van ArchiefKast.com vindt u ook meerdere ladekasten van het merk Bisley. Deze ladekasten zijn zeer geschikt om uw papier in op te slaan. De Bisley ladekasten worden gebruiksklaar bij u geleverd. U kunt dus direct gebruik maken van uw nieuwe Bisley ladekast. Bestel vandaag nog uw voordelige Bisley ladekasten in onze online webshop.

Bisley ladekast 15 ladenBisley Ladekast 15 ladenBisley ladekast 6 ladenBisley ladekast 6 laden

Stevige ladekasten van Bisley

De ladekasten van het merk Bisley zijn zeer stevig en sterk. De Bisley kasten zijn namelijk uitgevoerd met een stalen behuizing. Deze stalen behuizing zorgt ervoor dat uw ladekast zeer stevig is. De gelaste stalen romp van de kast is tevens voorzien van gladlak. De stalen Bisley ladekasten zijn niet voorzien van een slot, maar dit betekent wel dat de kasten voor een lage prijs worden aangeboden.

Verschillende types ladekasten

In de online webshop van ArchiefKast.com vindt u meerdere type ladekasten van het merk Bisley. U kunt kiezen voor een ladekast met 6 laden of 15 laden. De kasten zijn ook in meerdere kleuren beschikbaar, zoals zwart, aluminium en grijs. De ladekasten met 6 laden zijn klein en kunt u dus op elke locatie in uw kantoor plaatsen, bijvoorbeeld onder uw bureau of op een bureautafel. De ladekast met 15 laden zijn groter. Deze ladekasten worden vooral gebruikt om papier of andere documenten in te bewaren. De Bisley ladekasten zijn alleen geschikt voor A4 formaat. Deze A4 ladekasten zijn geschikt om orders, facturen, pakbonnen en dergelijke in te bewaren.

Koop online uw Bisley ladekasten

Het is nu heel eenvoudig om online uw nieuwe Bisley ladekasten te bestellen. Zodra u de gegevens heeft ingevuld en de bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat uw ladekast op tijd wordt geleverd. De ladekasten worden gebruiksklaar bij u geleverd, dus u hoeft de kast niet meer in elkaar te zetten. Bestel daarom uw goedkope Bisley ladekasten in de online webwinkel van ArchiefKast.com. In onze webshop vindt u ook een assortiment aan Bisley roldeurkasten en Bisley kantoorkasten.