0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 100bx43dx102,9h aluminium

Bisley Roldeurkast Basic+ 100bx43dx102,9h aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:100b x 43d x 102,9h
Kleur:Aluminium
De aantrekkelijk en scherp geprijsde Basic+ roldeurkast van Bisley, die beschikt over 2 laterale legborden, is een stevige metalen kast voor het opbergen van al uw documenten. De roldeurkast heeft de volgende afmetingen: 100bx43dx102,9h. Qua kleurstelling van de roldeurkast kunt u kiezen uit 3 verschillende kleuren.


Compacte roldeurkast Basic+ van Bisley

De met 2 laterale legborden uitgeruste Basic+ roldeurkast van het merk Bisley is een solide roldeurkast. Zo heeft deze roldeurkast, met de afmetingen 100bx43dx102,9h, genoeg opslagcapaciteit voor het opbergen en bewaren van al uw documenten. Verder neemt de kast tevens weinig ruimte in op een kantoor. Het is mogelijk voor u om in deze kast 2 rijen met staande ordners te plaatsen. Een andere mogelijkheid is om onder laterale legborden hangmappen op te hangen, hierin kunt u uw dossiers op een hele overzichtelijke manier bewaren. Verder is het strakke ontwerp gemakkelijk in uw omgeving in te integreren. De romp van de Basic+ roldeurkast is gefabriceerd van een hoge kwaliteit metaal, met daarbij als bescherming nog een afwerking met gladlak. Deze afwerking draagt ook bij aan de mooie uitstraling van de kast.

De lamellen, die zorgen voor de sluiting van de roldeuren, zijn gemaakt van PVC-materiaal. Met behulp van de stalen eindlamel, die voorzien is van een magneetstrip, kunt u de roldeur gemakkelijk openen en sluiten. De roldeurkast beschikt tevens nog over een verhoogde bodemplaat. Met behulp van deze bodemplaat, die gelijk ligt met de onderkant van de roldeuren, is het makkelijker voor u om zware ordners in de roldeurkast te plaatsen. Voor het waterpas afstellen van de roldeurkast, zoals op ongelijke ondergronden, zijn er aan de onderzijde 4 justeerdoppen aangebracht. Verder kunt u de roldeurkast Basic+ veilig afsluiten met het stevige slot, waarvan 2 sleutels worden meegeleverd. De kast is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zwart en aluminium. Bestel de Basic+ roldeurkast van Bisley nu eenvoudig via de online webshop op ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw Basic+ roldeurkast met 2 laterale legborden van Bisley, wordt de kast door de monteurs van ArchiefKast.com gebruiksklaar bij u afgeleverd. Hierbij worden de zaken zoals de laterale legborden in de roldeurkast voor u geplaatst. Verpakkingsmaterialen worden verder nog van de kast verwijderd en op een milieuvriendelijke manier door onze monteurs afgevoerd. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat u direct na levering gebruik kunt maken van uw producten die u heeft online besteld bij ArchiefKast.com.

Levertijd

De levertijd voor de Basic+ roldeurkast van Bisley met 2 laterale legborden berdaagt 19 werkdagen. Omdat de roldeurkast standaard in ons assortiment zit, zijn wij in staat om deze zo snel te leveren. Na uw bestelling op de online webshop van ArchiefKast.com, zult u per mail een orderbevestiging ontvangen. Vervolgens zal er 2 werkdagen voordien contact met u worden opgenomen om de levering precies met u af te stemmen.

Andere klanten bekeken ook