0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 100bx43dx118,1h wit

Bisley Roldeurkast Basic+ 100bx43dx118,1h wit

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:100b x 43d x 118,1h
Kleur:Wit
De met 2 laterale legborden uitgeruste Basic+ roldeurkast van het merk Bisley heeft de afmeting: 100bx43dx118,1h.Deze solide roldeurkast is specifiek bedoeld voor de opslag van documenten en andere papieren. Voor de kleurstelling heeft u 3 verschillende mogelijkheden.


Kwaliteit roldeurkast Bisley

Voor het tegen een aantrekkelijk prijs opbergen van al uw documenten en andere papieren is de Basic+ roldeurkast van Bisley, uitgerust met 2 laterale legborden, een uitstekende keus. De roldeurkast heeft de afmeting van 100bx43dx118,1h. De kast is van een goede kwaliteit, solide en geeft verder door haar geringe diepte, weinig ruimteverlies in uw kantooromgeving.

De solide kwaliteit van de roldeurkast komt onder meer naar voren in de romp van de kast. Deze is namelijk gemaakt van een hoge kwaliteit metaal, die volledig is gelast. Verder heeft de kast voor bescherming een mooie en aantrekkelijke afwerking met gladlak. De lamellen van de roldeuren zijn gemaakt van PVC-materiaal, waardoor de deuren flexibel en gemakkelijk te gebruiken zijn. De metalen eindlamel van de roldeur heeft verder nog een magneetstrip, dit draagt bij aan een goede sluiting van de roldeuren. Met behulp van de 4 justeerdoppen, aangebracht de onderzijde van de kast, is het ook mogelijk om de kast recht te stellen. Dit is vooral handig indien u de kast moet gebruik op een onstabiel oppervlak.

Voor de opslag van uw documenten biedt de Basic+ roldeurkast plaats aan 3 rijen met staande ordners, waarbij er nog onder de 2 laterale legborden hangmappen kunnen worden opgehangen. U hebt hier dus verschillende opties voor het opbergen van uw documenten. Om het plaatsen van zware ordners en dergelijke voor u te vergemakkelijken beschikt de roldeurkast over een verhoogde bodemplaat. Hiermee kunt u de ordners direct in de kast schuiven, zonder deze over de rand van de roldeur heen te moeten tillen, wat soms met zware documenten lastig kan zijn. Op de online webshop van ArchiefKast.com kunt u de roldeurkast Basic+ van Bisley bestellen in een paar eenvoudige stappen. Hierbij heeft u de keuze uit 3 verschillende kleuren: wit, zwart en aluminium.

Gebruiksklare oplevering

De monteurs van ArchiefKast.com komen de roldeurkast Basic+ van Bisley met 2 laterale legborden standaard gebruiksklaar bij u afleveren. Zo wordt de kast in uw kantoor geplaatst, waarbij de legborden en justeerdoppen goed worden afgesteld. Verder worden de overgebleven materialen, zoals onder meer de verpakking, door onze monteurs verwijderd en meegenomen, zodat u niet zelf alles dient op te ruimen en af te voeren. U bestelt de Basic+ roldeurkast van Bisley op de webwinkel van ArchiefKast.com

Levertijd

De roldeurkast Basic+ van Bisley wordt binnen 39 werkdagen bij u afgeleverd. De levertijd is gebaseerd op het feit dat wij deze moeten te bestellen bij de fabrikant, wat komt omdat de kast zich niet standaard in ons assortiment bevindt. Na uw bestelling op de webshop van ArchiefKast.com, ontvangt u via uw mail gelijk een orderbevestiging. Uiteindelijk zal er 2 werkdagen voor de aflevering telefonisch contact met u worden opgenomen over de aflevering van de roldeurkast op uw locatie.

Andere klanten bekeken ook