0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 100bx43dx69,5h wit

Bisley Roldeurkast Basic+ 100bx43dx69,5h wit

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:100b x 43d x 69,5h
Kleur:Wit
De stevige metalen roldeurkast Basic+ van merk Bisley is een uitermate gunstig geprijsde kast voor het opbergen van documenten en dergelijke. De afmeting van de kast bedraagt 100bx43dx69,5h en is leverbaar in 3 verschillende kleuren.


Goedkope roldeurkast Bisley

De compacte en uitermate stevige roldeurkast Basic+ van het merk Bisley heeft een afmeting van 100bx43dx69,5h. Deze kast is een goede keus voor het bewaren van allerlei kantoorzaken zoals hangmappen, ordners en andere documenten tegen een hele aantrekkelijke prijsstelling. Dankzij een minimale diepte en hoogte van de roldeurkast, heeft u met vrijwel geen ruimteverlies in uw kantooromgeving. De scherp geprijsde roldeurkast Basic+ heeft een heel mooi strak ontwerp en uitstraling. Deze uitstraling maakt het voor u gemakkelijk om deze kast in verschillende omgevingen te plaatsen. De romp van de roldeurkast is geproduceerd van hoge kwaliteit metaal, waarbij de romp nog is afgewerkt met een gladlak. De lamellen van de roldeur zijn gefabriceerd van kunststof met een stalen eindlamel. Op deze stalen eindlamel, die zorgt voor stevigheid, is tevens een magneetstrip bevestigd die bijdraagt aan een goede sluiting van de roldeur.

Bij deze roldeurkast Basic+ heeft u de mogelijk om uw documenten op verschillende manieren te bewaren. Zo kunt u bijvoorbeeld een rij staande orders in de kast wegzetten. Een andere mogelijkheid is echter om aan de onderkant van het legbord laterale hangmappen op te hangen. In deze hangmappen kunt u gemakkelijk uw dossiers op een ordelijke manier bewaren. Daarnaast beschikt deze roldeurkast over een verhoogde bodemplaat, waardoor het opbergen van ordners en dergelijke gemakkelijk en niet zwaar is.

Voor het op een veilige manier afsluiten van de roldeurkast, waarin u eventueel gevoelige documenten bewaard, heeft de roldeurkast een stevig slot met 3 puntssluiting. Bij dit slot worden 2 sleutels meegeleverd, zodat u altijd een reservesleutel heeft. Verder bevinden zich, voor de stabiliteit en balans van de kast, aan de onderzijde nog 4 justeerdoppen. De roldeurkast Basic+ met 1 lateraal legbord van Bisley kunt u bestellen in de online webshop van ArchiefKast.com en is leverbaar in de kleuren: wit, zwart en aluminium.

Gebruiksklare oplevering

De monteurs van ArchiefKast.com zorgen ervoor dat de roldeurkast Basic+ met 1 lateraal legbord van Bisley netjes bij u wordt afgeleverd. Hierbij wordt de kast gebruiksklaar ingericht en ook ontdaan van eventuele verpakkingsmaterialen. Na de bezorging kunt u dan direct gebruik maken van de roldeurkast.

Levertijd wit/zwart/aluminium

Voor de roldeurkasten Basic+ met 1 lateraal legbord geldt een levertijd van 19 werkdagen. Omdat het product zich bevindt in het standaardassortiment van ArchiefKast.com, zijn wij in staat om deze snel te kunnen leveren. Via de online webshop van ArchiefKast.com kunt u de kasten bestellen. Hierop ontvangt u per mail een orderbevestiging, waarna de kasten direct door ons zullen worden besteld. Een medewerker van ArchiefKast.com zal ongeveer 2 werkdagen van te voren telefonisch contact met u opnemen over de uiteindelijke aflevering van de kast.

Andere klanten bekeken ook