0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx133,3h zwart

Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx133,3h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:80b x 43d x 133,3h
Kleur:Zwart
De Basic+ roldeurkast van Bisley met 3 laterale legborden is een uistekend geprijsde kast van goede kwaliteit die geschikt is voor het opbergen en bewaren van dossiers, documenten en andere kantoorartikelen. De afmetingen van deze kast bedragen 80bx43dx13,33h. Leverbaar in 3 kleuren.


Goede kwaliteit roldeurkast Basic+ Bisley

De roldeurkast Basic+ 80bx43dx13,33h met 3 laterale legborden van het merk Bisley is een kast die een uitstekende kwaliteit combineert met een scherpe prijs. Zo is deze kast gemaakt van de beste kwaliteit staal, waarbij de stalen romp ook volledig is gelast. Om de romp verder te beschermen is deze voorzien van een krasbestendige structuurlak.

De enkele roldeur van de kast bestaat uit lamellen die zijn gefabriceerd van PVC materiaal. De eindlamellen van de roldeur zijn van metaal, waar tevens een magnetische strip aan is bevestigd. Hierdoor kan de kast op eenvoudige wijze worden geopend en gesloten. Om er verder voor te zorgen dat alle artikelen en documenten veilig door u kunnen worden opgeslagen in de roldeurkast, beschikt deze over een stevig en goed slot.

De roldeurkast heeft in totaal over 3 laterale legborden welke geschikt zijn voor zowel ordners als laterale hangmappen. Verder heeft de kast nog een verhoogde bodemplaat, waarmee de bodemplaat gelijk is aan de hoogte van de voorzijde van de roldeurkast. Dit heeft tot doel om het pakken of terugplaatsen van documenten uit de kast eenvoudiger te maken. Door deze verschillende mogelijkheden van opslag is deze roldeurkast uitstekend geschikt voor het bewaren van uw administratie. Daarnaast zorgen 4 justeerdoppen ervoor dat de roldeurkast op elk oppervlak waterpas kan worden opgesteld. De roldeurkast Basic+ Bisley met 3 laterale legborden is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, zwart en aluminium. De roldeurkast is op eenvoudige wijze online te bestellen in de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De roldeurkast Basic+ van Bisley zal door de monteurs van ArchiefKast.com gebruiksklaar bij u op locatie worden afgeleverd. Het verpakkingsmateriaal, dat de roldeurkast gedurende het transport beschermt, zal na aflevering door onze monteurs worden verwijderd en opgeruimd op een milieuvriendelijke wijze. Hiermee zorgen wij ervoor dat u geen last heeft van overgebleven materialen en u direct de roldeurkast kunt gebruiken.

Levertijd

De levertijd voor deze roldeurkast van ArchiefKast.com in de kleuren wit, zwart en aluminium bedraagt 19 werkdagen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst bij ons, ontvangt u hiervan per mail een orderbevestiging. Uiteindelijk zal er 2 werkdagen voordien telefonisch contact met u worden opgenomen om de levering precies af te stemmen.

Andere klanten bekeken ook