0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 60bx43dx197,9h wit

Bisley Roldeurkast Basic+ 60bx43dx197,9h wit

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:60b x 43d x 197,9h
Kleur:Wit
De aantrekkelijk geprijsde Basic+ roldeurkast van Bisley met 4 laterale legborden is een stalen kast met de afmetingen 60bx43dx197,9h. In deze kast is het zowel mogelijk om dossiers aan de legborden op te hangen als om ordners, dossiers en naslagwerken in de kast te bewaren. De roldeurkast is leverbaar in 3 kleuren.


Scherp geprijsde roldeurkast

De Basic+ roldeurkast met 4 laterale legborden van het merk Bisley is een kwalitatief sterke kast die scherp is geprijsd. Zo is er voor deze volledig gelaste roldeurkast de beste kwaliteit staal gebruikt, met een laag van gladlak als afwerking van de kast.

De roldeurkast heeft een afmeting van 60bx43dx197,9h en beschikt over één enkele roldeur om af te sluiten. Deze roldeur bestaat uit lamellen die zijn gefabriceerd van PVC materiaal. Voor de afsluiting van de kast zijn eindlamellen van metaal met een magneetstrip gebruikt. De roldeurkast is uitgerust met een slot met 3 puntssluiting, waarbij standaard 2 sleutels worden meegeleverd. Zo bent u ervan verzekert dat de roldeurkast op een goede en veilige manier kan worden afgesloten.

Voor het opbergen van al uw dossiers en andere materialen is de roldeurkast uitgerust met in totaal 4 laterale legborden die plaats bieden aan 5 rijen ordners. Verder kunnen er onder deze legborden ook dossiers worden opgehangen. Deze roldeurkast beschikt voor het gemakkelijk pakken van dossiers en dergelijke over een verhoogde bodemplaat. Voor de stabiliteit is de kast tevens voorzien van 4 justeerdoppen, waarmee de hoogte van de kast afzonderlijk kan worden afgesteld. Deze roldeurkast Basic+ is leverbaar in 3 kleuren, namelijk: wit, zwart en aluminium. U kunt deze roldeurkast gemakkelijk via ArchiefKast.com bestellen.

Gebruisklare oplevering

De Bisley Basic+ roldeurkast met 4 laterale legborden wordt door onze monteurs standaard gereed voor gebruik bij u opgeleverd. De kast wordt geplaatst op de door u gewenste locatie, waarbij onze monteurs de kast ook zullen ontdoen van al het verpakkingsmateriaal. Al het karton en plastic wordt vervolgens ook door onze monteurs mee teruggenomen en afgevoerd, zodat u hier geen last van heeft. U kunt direct aan de slag met de verdere inrichting van uw roldeurkast van ArchiefKast.com.

Levertijd

De Basic+ roldeurkast met 4 laterale legborden van Bisley is leverbaar binnen 39 werkdagen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en deze door ons is ontvangen, sturen wij u een digitale bevestiging van uw order terug. Vervolgens wordt de levering door onze afdeling ingepland en zal er 2 werkdagen voor de levering van de roldeurkast contact met u worden opgenomen over de exacte afleverdatum.

Andere klanten bekeken ook