0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx102,9h zwart

Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx102,9h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:80b x 43d x 102,9h
Kleur:Zwart
De Basic+ roldeurkast van het merk Bisley met 2 laterale legborden is een metalen kast van goede kwaliteit met een uitstekende prijsstelling. De kast is geschikt voor het bewaren en opbergen van allerlei documenten. De afmetingen van de kast zijn 80bx43dx102,9h. De roldeurkast is leverbaar in 3 kleuren.


Kwaliteit roldeurkast Basic+ van Bisley

De roldeurkast Basic+ 80bx43dx102,9h van het merk Bisley met 2 laterale legborden is een kast van uitstekende kwaliteit. Zo is deze roldeurkast gemaakt van de beste kwaliteit staal. Gecombineerd met een goede prijsstelling zorgt dit ervoor dat deze roldeurkast een hele goede keus is voor het opbergen van dossiers, hangmappen en andere documenten. Om de volledig gelaste kast te beschermen tegen eventuele krassen is deze afgewerkt met een structuurlak, die krasbestendig is.

Verder beschikt de roldeurkast over een stevig slot van goede kwaliteit, met 2 meegeleverde sleutels, zodat alle spullen op een veilige manier door u kunnen worden opgeslagen. De lamellen van de roldeur, die zijn gemaakt van PVC, kunnen worden geleverd in de volgende kleuren: zwart, lichtgrijs, aluminium, beuken, crème, wit en donkergrijs. Om de roldeur goed en eenvoudig te kunnen sluiten is de eindlamel gemaakt van metaal, waar een magneetstrip aan is bevestigd.

De Basic+ roldeurkast van Bisley is met 2 laterale legborden uitgerust. Onder deze legborden kunnen dossiers worden opgehangen, met daarbij nog de mogelijkheid om bovenop de legborden nog andere documenten of kantoorartikelen op te slaan. Door middel van een verhoogde bodemplaat is het pakken en terugzetten van mappen erg eenvoudig. Zo hoeft u de mappen namelijk niet op te tillen, wat bij zwaardere mappen erg lastig kan zijn, en is er de mogelijk om deze in of uit de kast te schuiven. Verder beschikt de roldeurkast over 4 justeerdoppen om ervoor te zorgen dat de roldeurkast stabiel en vlak op de grond staat. De roldeurkast Basic+ Bisley met 2 laterale legborden is online te bestellen bij ArchiefKast.com in de volgende kleuren: wit, zwart en aluminium.

Gebruiksklare oplevering

De roldeurkast Basic+ Bisley roldeurkast 2 legborden wordt door onze monteurs, ongeacht de locatie of etage, standaard gebruiksklaar bij u afgeleverd. Hierbij zullen onze monteurs de kast tevens ontdoen van al het verpakkingsmateriaal en zorg dragen voor de afvoer van deze materialen. Dit alles is om ervoor te zorgen dat u direct de kast kunt gaan gebruiken voor het opslaan van documenten, dossier of andere kantoorartikelen.

Levertijd

De levertijd voor de roldeurkast Basic+ Bisley met 2 laterale legborden in de kleuren: wit, zwart en aluminium bedraagt 19 werkdagen. U kunt de kast eenvoudig online bestellen bij ArchiefKast.com. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u een per mail een orderbevestiging terug. Uiteindelijk zal er 2 werkdagen voordat de kast bij u wordt afgeleverd, telefonisch contact met u worden opgenomen om de levering af te stemmen.

Andere klanten bekeken ook