0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx197,9h zwart

Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx197,9h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:80b x 43d x 197,9h
Kleur:Zwart
Deze solide roldeurkast Basic+ van het merk Bisley met 4 laterale legborden, is een goed geprijsde roldeurkast voor het opbergen van allerlei documenten. De afmetingen van deze kast zijn 80bx43dx197,9h. Deze roldeurkast is in de online webshop van ArchiefKast.com te bestellen in 3 verschillende kleuren.


Solide stalen roldeurkast Bisley

De roldeurkast Basic+ 80bx43dx197,9h met 4 laterale legborden van het merk Bisley is een ruime kast voor het opbergen en bewaren van documenten, ordners, dossiers en verdere kantoorartikelen. In deze roldeurkast is plaats voor 5 ordnerhoogtes, wat inhoudt dat er ruimte is voor 5 rijen ordners. Verder kunnen de ordners met behulp van de verhoogde bodemplaat, gemakkelijk worden gepakt of teruggezet in de roldeurkast. Aan de onderzijde van de laterale legborden is het mogelijk om hangmappen op te hangen, voor bijvoorbeeld de opslag van dossiers. Dit alles maakt deze roldeurkast dan ook uitermate goed geschikt als u behoefte heeft aan een grote en ruime kast, die volledig is gelast. Als afwerking heeft deze roldeurkast een structuurlak, welke krasbestendig is.

De kunststof lamellen van de roldeur zijn leverbaar in een aantal verschillende kleuren: zwart, lichtgrijs, aluminium, beuken, crème, wit en donkergrijs. Om ervoor te zorgen dat de roldeur goed sluit, is er langs de metalen eindlamel een magneetstrip aangebracht.

Voor het afsluiten van de roldeurkast op een veilige manier, beschikt deze over een goed en stevig cilinderslot met een 3 puntssluiting met 2 sleutels. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw documenten op een veilige manier achter slot en grendel kunnen worden opgeborgen.

Met behulp van de justeerdoppen aan de onderzijde van de kast kunt u gemakkelijk de hoogte aanpassen en er voor zorgen dat deze vlak en stabiel op een oppervlakte staat. De Basic+ Bisley roldeurkast met 4 laterale legborden is snel via onze online webshop te bestellen op ArchiefKast.com. Leverbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zwart en aluminium.

Gebruiksklare aflevering

Net als alle andere producten van ArchiefKast.com wordt de roldeurkast door onze monteurs gebruiksklaar op uw locatie afgeleverd, waarbij het niet uitmaakt of deze locatie op de begane grond of een etage is. De monteurs van ArchiefKast.com verwijderen hierbij de verpakkingsmaterialen en voeren deze op milieuvriendelijke wijze af. Hierna kunt u direct gebruik maken van de roldeurkast.

Levertijd

De levertijd van de roldeurkast Basic+ Bisley in de kleuren wit, zwart en aluminium met 4 laterale legborden bedraagt 19 werkdagen. Nadat u de bestelling op de online webshop van ArchiefKast.com heeft geplaatst, ontvangt u per mail vervolgens een orderbevestiging van ons. Voor de aflevering van de roldeurkast wordt er 2 werkdagen van te voren contact met u opgenomen, waarbij de details over deze aflevering worden doorbesproken.

Andere klanten bekeken ook