0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx69,5h aluminium

Bisley Roldeurkast Basic+ 80bx43dx69,5h aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Bisley
Afmetingen:80b x 43d x 69,5h
Kleur:Aluminium
De roldeurkast Basic+ met 1 lateraal legbord van het merk Bisley is een lage roldeurkast met een afmeting van: 80bx43dx69,5h. Deze roldeurkast is leverbaar in 3 verschillende kleuren.


Scherp geprijsde Bisley roldeurkast

Deze roldeurkast Basic+ van het merk Bisley met 1 lateraal legbord, is uitermate geschikt voor het ophangen van dossiers en opbergen van kleine kantoorartikelen. Door de hoogte is het gemakkelijk om deze roldeurkast in een beperkte ruimte te gebruiken. Ondanks de scherpe prijsstelling is deze kast, zoals alle kasten van het merk Bisley, gemaakt van de allerbeste kwaliteit staal, die volledig is gelast. Deze roldeurkast met de afmeting 80bx43dx69,5h, beschikt over een afwerking van gladlak.

De lamellen in de roldeur zijn gemaakt van PVC. Om een correcte en goede opening en sluiting te garanderen, is de eindlamel gemaakt van metaal, waarbij er tevens een magneetstrip is aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de roldeur gemakkelijk in het gebruik is. Verder beschikt de Bisley over een stevig slot met 2 standaard geleverde sleutels, waardoor u de roldeurkast veilig kunt afsluiten na gebruik. De 4 justeerdoppen die zijn aangebracht aan de onderzijde van de roldeurkast zorgen ervoor dat de kast stabiel staat. Voor het gebruiksgemak is deze roldeurkast ook nog voorzien van een verhoogde bodemplaat. Hierdoor kunnen archiefmappen en dergelijke gemakkelijk uit de kast worden genomen. De roldeurkast Basic+ Bisley 1 lateraal legbord is te bestellen in de volgende kleuren: wit, zwart en aluminium.

Gebruiksklare oplevering.

De roldeurkast Basic+ met 1 lateraal legbord van het merk Bisley wordt net als andere artikelen van ArchiefKast.com door onze monteurs gebruiksklaar bij u afgeleverd. De roldeurkast wordt op de gewenste locatie gebruiksklaar door onze monteurs afgeleverd. Verder wordt ook het verpakkingsmateriaal van de roldeurkast door onze monteurs verwijderd en afgevoerd, zodat u direct de kast in gebruik kunt nemen.

Levertijd

De roldeurkast Basic+ met 1 lateraal legbord van het merk Bisley in de kleuren wit, zwart en aluminium zijn leverbaar binnen maximaal 19 werkdagen. Nadat de kast via onze webshop op ArchiefKast.com is besteld en er een bevestiging is teruggestuurd, zal er zoals altijd 2 werkdagen van te voren contact met u worden opgenomen over de specifieke locatie en kenmerken van de levering.

Andere klanten bekeken ook