0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Bisley Roldeurkasten

Bisley roldeurkasten

In het online assortiment van ArchiefKast.com vindt u ook zeer veel roldeurkasten van het merk Bisley. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 400 roldeurkasten van Bisley. Deze kasten worden binnen maximaal 39 werkdagen geleverd. Wanneer u een Bisley roldeurkast koopt bij ArchiefKast.com, dan leveren en monteren wij uw kast volledig gratis. Bestel daarom uw Bisley roldeurkasten bij ArchiefKast.com.

Bisley roldeurkast 100x198Bisley roldeurkast 120x167Bisley roldeurkasten 100x133Bisley roldeurkast 80x100Bisley roldeurkast 120x84

Uitgebreid assortiment van de Bisley roldeurkasten

Er bevinden zich dus meer dan 400 Bisley roldeurkasten in de online webshop van ArchiefKast.com. Tevens zijn de roldeurkasten te bestellen in meerdere afmetingen en kleuren. In totaal kunt u uit 17 kleuren kiezen waaronder de standaard kleuren zwart, grijs en aluminium. Daarnaast zijn er ook speciale kleuren, zoals groen, blauw, geel en oranje. De roldeurkasten zijn ook in verschillende afmetingen te bestellen. De breedte bijvoorbeeld varieert van 60 cm tot en met 120 cm.

De roldeurkasten van Bisley zijn allemaal uitgevoerd met een gelaste stalen behuizing. Deze stalen behuizing is ook voorzien van een speciale epoxylaag. Deze epoxylaag zorgt ervoor dat uw kast beschermd is tegen kleine krasjes. De roldeuren van de kast verdwijnen volledig in de roldeurkast. Dit heeft als voordeel dat de roldeurkasten weinig ruimte in beslag nemen, dit in tegenstelling tot draaideurkasten waarvan de deuren naar buiten draaien. 

Meerdere types Bisley roldeurkasten

ArchiefKast.com heeft meerdere types roldeurkasten van het merk Bisley in haar online webshop. Voorbeelden van kasten zijn de Basic en de Basic+. De Basic+ kasten zijn luxer uitgevoerd dan de Basic kasten. De Basic+ roldeurkasten zijn bijvoorbeeld voorzien van een magnetische sluiting. De Basic roldeurkasten zijn daarentegen wel goedkoper. Er is dus voor ieder type kantoor wel een geschikte Bisley roldeurkast te koop. 

Voordelige roldeurkasten Bisley

Voor minder dan € 100,- heeft u bij ArchiefKast.com al een roldeurkast van het merk Bisley. Deze voordelige kasten worden door ons ook gratis geleverd en gemonteerd. Dus voor minder dan € 100,- heeft u al een roldeurkast die volledig gratis gemonteerd en bezorgd wordt. Dus ook voor voordelige Bisley kasten kiest u voor ArchiefKast.com.

Koop nu online uw Bisley roldeurkast

De roldeurkasten hebben verschillende levertijden. Dit komt omdat sommige kasten tot het basisassortiment van Bisley behoren welke binnen 10 werkdagen leverbaar zijn. Daarnaast zijn er ook roldeurkasten met een levertijd van 39 werkdagen. Deze worden door Bisley op bestelling gemaakt. Zodra de Bisley roldeurkasten geproduceerd zijn, komen wij deze bij u gratis leveren en monteren. Ook daarom moet u nieuwe roldeurkasten van Bisley online kopen in de webshop van ArchiefKast.com. Naast Bisley roldeurkasten vindt u bij ons ook een breed assortiment aan onder andere Bisley dossierkasten en Bisley ladekasten.