0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Hangmappenkasten

Koop nu uw Bisley hangmappenkasten in de online webshop van ArchiefKast.com. Kies uit meerdere types en kleuren kasten van Bisley. De hangmappenkasten zijn geschikt om uw hangmappen in te bewaren. Alle hangmappenkasten van het merk Bisley worden door ons gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat uw kasten gratis worden geleverd en gemonteerd. Bestel daarom uw Bisley hangmappenkasten online bij ArchiefKast.com.

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |

Stalen hangmappenkasten van Bisley

De hangmappenkasten van Bisley zijn gemaakt van zeer sterk staal. De stalen behuizing zorgt ervoor dat de inhoud van de kast veilig is opgeborgen. De inhoud van deze stalen Bisley dossierkasten wordt dus goed beschermd dankzij de sterke behuizing. De lades van een Bisley hangmappenkast zijn volledig uittrekbaar. Dit maakt het makkelijker om de achterste hangmappen uit de kast te halen. De lades gaan ook heel makkelijk open. De lades van de kast zijn namelijk uitgevoerd met speciale kogelgelagerde geleiders die ervoor zorgen dat de lades gemakkelijk open en dicht gaan.  

Meerdere types en kleuren hangmappenkasten

ArchiefKast.com heeft meerdere types en kleuren hangmappenkasten in haar online assortiment. U kunt kiezen uit hangmappenkasten met 2, 3 of 4 laden. Daarnaast zijn deze kasten ook in verschillende breedtes te bestellen. Dit betekent dat u bij sommige hangmappenkasten 2 rijen hangmappen naast elkaar kunt bewaren. U kunt ook kiezen uit meerdere kleuren. Zo kunt u de volgende kleuren kopen: zwart, aluminium, grijs en wit. Kortom, ArchiefKast.com heeft diverse dossier hangmappenkasten waaruit u de meeste geschikte kunt kiezen.

Koop online uw Bisley hangmappenkasten

Wanneer u op zoek bent naar goedkope hangmappenkasten van het merk Bisley, dan moet u bij ArchiefKast.com zijn. In onze online webshop vindt u tientallen verschillende kasten. Zodra wij uw bestelling ontvangen, gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat uw Bisley hangmappenkast binnen de afgesproken levertermijn wordt geleverd. Uw hangmappenkast wordt door ArchiefKast.com gebruiksklaar geleverd. U kunt dus meteen gebruik maken van uw kast. Voordelige Bisley hangmappenkasten bestelt u in de online webwinkel van ArchiefKast.com