0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Brandkasten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Ieder bedrijf heeft wel belangrijke documenten of data die veilig moeten worden opgeborgen. Mocht er ooit brand uitbreken in uw kantoorpand, dan dienen deze waardevolle documenten of data veilig te zijn opgeslagen in een kast. ArchiefKast.com heeft hiervoor verschillende brandkasten in haar webshop staan. In de webshop vindt u verschillende merken, modellen, afmetingen en kleuren. Wij kunnen een brandkast al binnen 10 werkdagen bij u leveren.

Sterke en veilige stalen brandkasten

Het assortiment is onderverdeeld in verschillende merken en modellen. ArchiefKast.com levert brandkasten van de merken Inofec, Sistec, SentrySafe en Salvus. Alle brandkasten zijn uitgevoerd met een dikke stalen behuizing. Naast de diverse merken kunt u ook kiezen uit verschillende modellen. Het assortiment bestaat uit brandwerende draaideurkasten en brandwerende ladekasten. De brandwerende draaideurkast is voorzien van legborden waarop u bijvoorbeeld ordners kunt bewaren. De brandwerende ladekast is specifiek bedoeld voor hangmappen. Momenteel hebben wij 1 brandwerende hangmappenkast met 4 laden in de webshop staan. Bij nagenoeg alle brandkasten worden ook legborden geleverd. Het aantal legborden dat erbij wordt geleverd, staat bij ieder product vermeld. Deze brandkasten zijn ideaal voor uw archiefruimte en archiefopslag.

De brandkasten zijn allemaal voor minimaal 30 minuten brandwerend. Alle kasten zijn voorzien van een speciale thermische isolatielaag, namelijk DIN 4102. Deze thermische isolatielaag DIN 4102 zit tussen 2 dikke stalen wanden. Iedere brandkast is niet alleen brandwerend, maar ook inbraakwerend. Veel van deze brandkasten zijn voorzien van een 5-punts sluiting. Dit betekent dat de deuren op 5 punten op slot gaan.

Gebruiksklare oplevering van uw brandkasten

De zware stalen brandkasten worden standaard begane grond achter de eerste deur geleverd. Indien u de kasten volledig ingehuisd wilt hebben, dan kunnen wij dit laten verzorgen door een externe transporteur. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Dit geldt voor alle brandkasten van de merken Inofec, SentrySafe, Salvus en Sistec. De levertijd verschilt per kast. Sommige brandkasten kunnen wij al binnen 10 werkdagen leveren. Bij iedere brandkast staat vermeld wat de levertijd is.

Brandkasten kopen, snel en eenvoudig online

Wanneer u op zoek bent naar goedkope brandkasten, dan kiest u voor ArchiefKast.com. In de webshop zijn diverse voordelige brandkasten te koop. Het bestellen van uw kast is zeer eenvoudig. Binnen een aantal klikken en het invullen van een aantal gegevens heeft u uw brandkast al besteld. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zorgt ArchiefKast.com ervoor dat u de kast binnen de afgesproken levertermijn ontvangt. Naast deze brandkasten kunt u bij ArchiefKast.com ook terecht voor een dossierkast, roldeurkast, schuifdeurkast en tekeningladekast.