0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Brandvertragende kasten

Brandvertragende kasten online kopen

Als u op zoek bent naar nieuwe brandvertragende kasten, dan zit u goed bij ArchiefKast.com. In onze online webshop vindt u een aantal verschillende brandvertragende kasten. Deze kasten worden voornamelijk gebruikt voor het bewaren van belangrijke documenten en papieren. Dit komt omdat deze kasten voorzien zijn van een brandvertragende laag. U heeft de keuze uit 2 verschillende afmetingen en 4 verschillende kleuren. Als u snel en voordelig uw nieuwe brandvertragende kast wilt kopen, dan moet u die bestellen in de online webshop van ArchiefKast.com. 

Brandvertragende kasten

Stevige en veilige brandvertragende kasten

Onze brandvertragende archiefkasten zijn zeer sterk en veilig. De behuizing van de kast is namelijk van zeer sterk gelast staal. Zo wordt de inhoud van uw kast zeer goed beschermd. De deuren zijn voorzien van een sterk slot. Deze deuren gaan op slot door middel van een 5-punts sluiting. Dit betekent dat de stalen brandvertragende kast op 5 punten in de deur op slot gaan. Wij leveren brandvertragende kasten van de merken Salvus, Sistec, Sentry Safe en Inofec.

De brandvertragende kasten zijn dus zeer stevig en sterk, maar deze kasten zijn ook brandwerend. Dat wil dus zeggen dat deze kasten voor een bepaalde tijd brandwerend zijn. De kasten zijn voor 30 minuten brandwerend en om deze brandwerendheid te garanderen, zijn de kasten hierop getest en zodoende voorzien van het keurmerk DIN 4102. De kast is namelijk voorzien van een thermische isolatielaag welke een brandwerende werking heeft. De kast is voorzien van dubbele wanden welke gevuld zijn met glaswol. Deze kasten hebben diverse benamingen in onze webshop, zoals brandkastenbrandwerende archiefkasteninbraakwerende kasten en veiligheidskasten

Uw brandvertragende kast wordt gebruiksklaar geleverd

De brandvertragende kasten worden standaard op de begane grond geleverd. Wanneer u de kasten volledig ingehuisd wilt hebben, kan een externe transporteur dit voor u verzorgen. Hiervoor worden wel extra kosten berekend. 

Brandvertragende kasten snel en voordelig online kopen

Als u snel en voordelig uw brandvertragende kast wilt kopen, dan kiest u voor ArchiefKast.com. U vindt in onze online webwinkel verschillende types en kleuren kasten. U kiest uw brandvertragende archiefkast en daarna vult u uw gegevens in. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, starten wij het traject, zodat u de kast altijd binnen de vastgestelde levertijd ontvangt. Koop nu uw brandvertragende kast bij ArchiefKast.com.