0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Brandwerende kasten

Brandwerende kasten online kopen

Om uw waardevolle documenten en ordners veilig op te bergen, kunt u kiezen voor een brandwerende kast. ArchiefKast.com heeft daarom ook een aantal brandwerende kasten in haar online webshop staan. De brandwerende kast biedt bescherming aan uw waardevolle bestanden en bezittingen wanneer er brand mocht uitbreken in uw kantoorpand. Deze kasten zijn brandwerend, omdat de kasten voorzien zijn van een brandwerende laag. Naast brandwerend, zijn de kasten ook inbraakwerend. Uw voordelige brandwerende archiefkast bestelt u makkelijk en snel via onze webshop.

Brandwerende kasten

Stevige en veilige brandwerende kasten

Een brandwerende kast dient extra stevig en solide te zijn om de inhoud goed te beschermen. Daarom is de behuizing van de kast van een zeer sterk gelast staal. Verder zijn de kasten voorzien van een kwaliteitsslot. Het betreft een slot op basis van een 5-punts sluiting. Doordat de kast op 5 plaatsen op slot gaat, is de brandwerende kast ook inbraakwerend. Deze kasten zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en grijs. Wij leveren brandwerende kasten van het merk Inofec, SentrySafe, Salvus en Sistec.

De stalen brandwerende archiefkasten zijn heel robuust en stevig. Maar zoals de naam al zegt, is de kast voornamelijk brandwerend. De metalen kasten kunnen dus een bepaalde tijd in een brandhaard staan met gegarandeerde brandwerendheid. De kasten zijn tenminste 30 minuten brandwerend. Deze garantie kunnen wij u bieden doordat de kasten zijn voorzien van het DIN 4102 keurmerk. Wat de kast brandwerend maakt, zijn de dubbele wanden voorzien van een isolatielaag van glaswol. Het is deze isolerende laag die ervoor zorgt dat uw brandwerende kluis minimaal 30 minuten brandwerend is. Deze kasten worden in onze webshop ook wel veiligheidskasten, brandkasten of brandvertragende kasten genoemd.

Uw brandwerende kast wordt gebruiksklaar geleverd

De metalen brandwerende kasten worden standaard op de begane grond geleverd. Volledige inhuizing van de brandwerende archiefkasten kan door een externe transporteur verzorgd worden. Hiervoor worden wel extra kosten berekend. 

Brandwerende kasten snel en voordelig online kopen

Indien u snel een goedkope brandwerende kast wilt kopen, dan kiest u voor ArchiefKast.com. In onze online webshop vindt u diverse kleuren en types kasten. Zodra u de geschikte brandwerende kast heeft uitgezocht, bestelt u deze makkelijk en snel via de webshop. U ontvangt van ArchiefKast.com een orderbevestiging. Uw bestelling zal netjes binnen de afgesproken levertijd bij u geleverd worden. Koop nu uw brandwerende kast bij ArchiefKast.com.