0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Draaideurkasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw administratie in een kast te bewaren. Eén van deze opties is de draaideurkast. ArchiefKast.com heeft een uitgebreid assortiment met meer dan honderd draaideurkasten. De kasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende merken. ArchiefKast.com is leverancier van Inofec, Triumph, Robberechts en Bisley. Middels een paar simpele stappen doorloopt u de webwinkel van ArchiefKast.com. Uw draaideurkasten worden vervolgens snel en gebruiksklaar bij u geleverd.

Top kwaliteit stalen draaideurkasten

De kasten zijn uitgevoerd in zwaar staal. Zowel de deuren, legborden en behuizing zijn gemaakt van staal. U kunt de draaideurkasten zodoende uitstekend gebruiken voor het archiveren van ordners, door het materiaalgebruik kunnen ze immers behoorlijk wat gewicht dragen. De stalen kasten zijn beschermd tegen krassen en stoten middels een krasvrije epoxylaag. Om uw documenten veilig op te kunnen bergen, zijn de kasten met deuren af te sluiten middels een kwaliteitsslot. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig worden bewaard, kies dan voor een brandkast.

U kunt de draaideurkasten, ook wel vleugeldeurkasten genoemd, inrichten met zowel ordners als hangmappen. De legborden zijn voorzien van een richel waaraan u laterale A4 hangmappen kunt ophangen. Bovenop de legborden kunt u uiteraard ordners plaatsen. In de webwinkel van ArchiefKast.com kunt u eveneens ordners en hangmappen bijbestellen. De ordners zitten per 20 stuks in een doos en de hangmappen per 50 stuks. De hoogte van de kast bepaalt het aantal legborden in de kast. Mocht het standaard aantal legborden niet voldoende zijn, dan kunt u losse legborden bijbestellen. De kasten zijn in meerdere kleuren te bestellen. Bij ons vindt u uiteraard de standaard kleuren zoals zwart, grijs, aluminium en wit. Maar wilt u dat de kast in uw kantoor moet opvallen, dan leveren wij ook deze kasten in een aantal felle kleuren zoals groen, blauw, oranje, geel, rood en nog meer.

Oplevering gebruiksklaar en binnen 10 werkdagen

Iedere draaideurkast van ArchiefKast.com wordt snel en gebruiksklaar bij u afgeleverd. U hoeft enkel aan te geven op welke locatie de metalen kasten geplaatst mogen worden en onze monteurs doen de rest. Zij zorgen ervoor dat de legborden netjes op de gewenste hoogte in de draaideurkast worden gehangen. Het verpakkingsmateriaal nemen ze bovendien ook mee retour en dit wordt in ons magazijn gescheiden en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Draaideurkasten nu snel en voordelig online kopen

Dé webshop om goedkope draaideurkasten te kopen is natuurlijk ArchiefKast.com. Via een paar simpele stappen bestelt u de kasten via de online webwinkel. De kasten die tot het standaard assortiment behoren, worden binnen slechts 10 werkdagen gebruiksklaar bij u afgeleverd. Binnen onze online webshop vindt u onder meer ook diverse roldeurkasten, dossierkasten, ladekasten en brandwerende kasten.