0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Folderkasten

Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. |
  3. 2
  4. |
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. |
  3. 2
  4. |

Om uw foldermateriaal netjes en overzichtelijk op te bergen of te etaleren, kunt u kiezen voor een folderkast. De folderkasten van ArchiefKast.com zijn van het merk Inofec. U kunt kiezen uit een aantal type kasten. Zo heeft ArchiefKast.com folderkasten met draaideuren of u kiest voor een kast met  5 opklapbare legborden. U kunt uw folderkast bestellen in meerdere kleuren, namelijk zwart, lichtgrijs, aluminium, antraciet en beige. De kasten geven naast veel opbergruimte ook een nette uitstraling aan uw kantoor of wachtruimte. Al uw folders en/of promotiemateriaal kunt u overzichtelijk uitstallen. Uw folderkast wordt door ArchiefKast.com gebruiksklaar bij u geleverd. 

Stevige folderkasten

De Inofec folderkasten in het assortiment van ArchiefKast.com zijn uitgevoerd in staal. De stevige stalen kasten zijn tevens voorzien van een speciale epoxylak . Deze epoxylak beschermt uw stalen folderkasten tegen kleine krasjes die kunnen ontstaan door dagelijks gebruik. De kasten zijn voorzien van 3 opklapbare legborden met daaronder nog een onderkast. Deze onderkast is afsluitbaar en voorzien van 1 legbord. Tevens heeft ArchiefKast.com een folderkast in het assortiment met 5 opklapbare legborden. Dus afhankelijk van uw wensen kunt u de juiste kast uitkiezen. Welke folderkast u ook kiest, u heeft altijd een degelijke kast met een nette en professionele uitstraling. 

Gebruiksklare oplevering van uw folderkast

Alle folderkasten worden door ArchiefKast.com gebruiksklaar bij u opgeleverd. Uw kast wordt netjes voor u gemonteerd en op de juiste etage geleverd. Onze monteurs nemen het verpakkingsmateriaal weer netjes mee retour, zodat u de kast direct kunt inrichten en gebruiken. Afhankelijk van uw kleurkeuze kunt u de folderkast al binnen 10 werkdagen in gebruik nemen. Al het verpakkingsmateriaal wordt op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd en verwerkt.  

Folderkasten kopen, snel en voordelig

Het kopen van goedkope folderkasten doet u natuurlijk in de online webshop van ArchiefKast.com. Uw folderkast heeft u al binnen enkele klikken besteld. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een orderbevestiging per mail. Wij zorgen ervoor dat uw kast binnen de afgesproken levertermijn wordt bezorgd. Dit kan betekenen dat u de kast al binnen 10 werkdagen ontvangt. Naast folderkasten kunt u in onze webshop ook terecht voor onder andere een brandkast, kantoorkast, roldeurkast en dossierkast.