0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Garantie

Voor alle archiefkasten uit het assortiment van ArchiefKast.com geldt een garantietermijn van maar liefst 5 jaar. Mocht u onverhoopt een klacht over één van onze archiefkasten hebben, dan dient u de klacht zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Indien de klacht gegrond is, dan zorgen wij binnen 5 werkdagen voor een passende oplossing. Dit kan betekenen dat de kast door ons wordt omgeruild, maar het kan ook mogelijk zijn dat wij de kast ter plaatse repareren. Dit is geheel afhankelijk van het soort klacht. Indien wij besluiten om de archiefkast te vervangen, dan geldt de levertijd van het desbetreffende product. Onder de garantie vallen fabricage-, constructie- en materiaalfouten.

De aanspraak op garantie komt in de volgende gevallen te vervallen:

  • wanneer het product op een andere wijze gebruik wordt dan de fabrieksvoorschriften voorschijven;
  • wanneer het product oneigenlijk gebruik wordt;
  • wanneer er reparaties, vervanging van onderdelen en soortgelijke handelingen aan het product hebben plaatsgevonden die niet door de verkoper aangewezen of gemachtigde personen zijn uitgevoerd;
  • wanneer het product beschadigd is geraakt door ongeval, overmacht, dan wel grove onachtzaamheid bij de uitvoering van de werkzaamheden door de koper en haar medewerkers.

Nadat de archiefkasten door onze bezorgers gebruiksklaar zijn opgeleverd, heeft u de gelegenheid om de kasten te controleren op schade en compleetheid. Wanneer u geconstateerd heeft dat er geen mankementen zijn, tekent u de pakbon voor een correcte ontvangst.

Mocht u nog vragen hebben over de garantie, dan kunt u contact opnemen per telefoon via 0800 - 02 33 485 of per mail via [email protected]

Terug naar boven