0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Hangmapkasten

Om uw hangmappen in een kast te bewaren, hebben wij in onze webshop tientallen hangmapkasten staan. Wij zijn een leverancier van diverse hangmapkasten van de merken Bisley en Inofec. Deze kasten zijn leverbaar in verschillende modellen en kleuren. In iedere lade van de hangmapkast kunt u hangmappen bewaren. Wilt u een snelle levering van uw hangmapkast, bestel dan een kast van Inofec, want die kunnen wij in 10 werkdagen leveren.

HangmapkastHangmapkastenHangmapkastHangmapkasten

Stalen hangmapkasten

Alle hangmapkasten die ArchiefKast.com levert zijn gemaakt van staal. Deze metalen hangmapkasten zijn uitgerust met een anti-kantelsysteem. Met dit systeem is het niet mogelijk om meerdere lades tegelijk te openen. Dit voorkomt ook dat de hangmapkast door het gewicht naar voren kan vallen. Om de lades soepel te openen, zijn alle lades voorzien van telescopische geleiding. De lades zijn voorzien van etikethouders waarop u kunt aangeven welke dossiers zich in de lade bevinden.

U kunt zowel A4 als folio hangmappen in de hangmapkasten hangen. Folio hangmappen zijn iets groter dan de A4 hangmappen. Afhankelijk van het formaat documenten dat u wilt archiveren, kunt u een passende keuze maken. De lades zijn standaard uitgevoerd met een breedtegeleider, waarmee u zelf de afstand bepaalt. U bestelt de hangmappen eenvoudig via onze online webshop. Zowel de A4 als de folio hangmappen zitten per 50 stuks in een doos, de ruiters en stroken zijn hierbij inbegrepen. Deze kasten worden ook wel dossierkasten genoemd.

Snelle en gebruiksklare aflevering

ArchiefKast.com levert de hangmapkasten die binnen het standaard assortiment vallen al binnen 10 werkdagen gratis gebruiksklaar bij u op. Voor de overige kasten geldt een levertijd van maximaal 8 weken. De levertijd wordt overigens per product vermeld. De mappenkasten worden altijd volledig gebruiksklaar opgeleverd door onze monteurs. De hangmapkast wordt netjes op de juiste locatie geplaatst, of dit nu op de begane grond of op een etage betreft. Hier wordt de hangmapkast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en is de hangmapkast klaar voor gebruik.

Voordelig online hangmapkasten kopen

Een nieuwe hangmapkast kopen gaat heel eenvoudig in onze webshop. Het enige wat u hoeft te doen, is te bepalen of u een hangmappenkast van het merk Bisley of Inofec wenst. Alle hangmapkasten zijn van uitstekende kwaliteit en daarom krijgt u op iedere kast ook 5 jaar garantie. ArchiefKast.com heeft naast de verschillende hangmapkasten nog veel meer kasten in haar assortiment. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere een afsluitbare kast, tekeningkast, brochurekast en postkast.