0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Hangmappen-Lateraal

Hangmappen-Lateraal

Schrijf de eerste review van dit product

Kleur:Beige

De hangmappen worden geleverd per 50 stuks in een doos. De kleur van de hangmappen is beige. Ze zijn uitermate geschikt om belangrijke documenten in op te bergen. U heeft de keuze uit 3 verschillende hangamppen: A4, laterale en folio.


Hangmappen A4
De A4 hangmappen bestelt u eenvoudig online op de webshop van ArchiefKast.com. De hangmappen worden per 50 stuks in een doos geleverd. De kleur van de hangmappen is beige. Om de A4 hangmappen direct in gebruik te kunnen nemen, kunt u uw aankoop het beste combineren met de bestelling van uw ladeblok. De hangmappen zijn eenvoudig in te hangen in de hangmappenlade van een ladeblok. Standaard worden er vensters bij de A4 hangmappen geleverd. Deze kunt u aan de hangmappen bevestigen, zodat u eenvoudig kenbaar kunt maken welk dossier er in de hangmap zit.

Hangmappen folio
De folio hangmappen bestelt u eenvoudig online op de webshop van ArchiefKast.com. De hangmappen worden per 50 stuks in een doos geleverd. De kleur van de hangmappen is beige. Om de folio hangmappen direct in gebruik te kunnen nemen, kunt u uw aankoop het beste combineren met de bestelling van uw ladeblok. De hangmappen zijn eenvoudig in te hangen in de hangmappenlade van een ladeblok. Standaard worden er vensters bij de folio hangmappen geleverd. Deze kunt u aan de hangmappen bevestigen, zodat u eenvoudig kenbaar kunt maken welk dossier er in de hangmap zit.

Hangmappen lateraal A4
De laterale A4 hangmappen bestelt u eenvoudig online op de webshop van ArchiefKast.com. De hangmappen worden per 50 stuks in een doos geleverd. De kleur van de hangmappen is beige. Om de laterale A4 hangmappen direct in gebruik te kunnen nemen, kunt u uw aankoop het beste combineren met de bestelling van uw archief- of roldeurkast. De hangmappen zijn eenvoudig onder het legbord te hangen. Standaard worden er vensters bij de laterale A4 hangmappen geleverd. Deze kunt u aan de hangmappen bevestigen, zodat u eenvoudig kenbaar kunt maken welk dossier er in de hangmap zit.

Snel en eenvoudig goedkope hangmappen online kopen
De hangmappen doet u snel en eenvoudig kopen in de online webshop van ArchiefKast.com. Zodra wij uw online betaling hebben ontvangen, leveren wij binnen 10 werkdagen op uw kantoor.