0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Hangmappenkasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |

ArchiefKast.com biedt een compleet assortiment hangmappenkasten aan. Wij leveren hangmappenkasten van de merken Bisley, Inofec en Triumph. De kasten zijn leverbaar in verschillende kleuren en voorzien van 2, 3 of 4 lades. Hangmappenkasten bieden een uitstekende oplossing wanneer u veel gebruik maakt van hangmappen. In de lades bergt u uw dossiers netjes en overzichtelijk op. Uw hangmappenkasten bestelt u eenvoudig online via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Stevige stalen hangmappenkasten

De hangmappenkasten van ArchiefKast.com zijn gemaakt van staal en daardoor zijn ze zeer solide. Deze metalen hangmappenkasten zijn uitgerust met een anti-kantelsysteem. Hierdoor is het niet mogelijk om meer dan 1 lade tegelijk uit te trekken en zodoende kan de hangmappenkast niet naar voren kantelen. De lades zijn tevens voorzien van telescoopgeleiding, zodat de lades soepel blijven lopen. Middels het kwaliteitsslot kunt u de hangmappenkasten afsluiten. De lades zijn voorzien van etikethouders waarop u kunt aangeven welke dossiers zich in de lade bevinden.

U kunt zowel A4 als folio hangmappen in de hangmappenkasten hangen. Folio hangmappen zijn iets groter dan de A4 hangmappen. Afhankelijk van het formaat documenten dat u wilt archiveren, kunt u een passende keuze maken. De lades van de hangmapkasten zijn standaard uitgevoerd met een breedtegeleider waarmee u zelf de afstand bepaalt. U bestelt de hangmappen eenvoudig via onze online webshop. Zowel de A4 als de folio hangmappen zitten per 50 stuks in een doos, de ruiters en stroken zijn hierbij inbegrepen. Deze kasten worden ook wel dossier hangmappenkasten genoemd.

Snelle en gebruiksklare aflevering

ArchiefKast.com levert de hangmappenkasten die binnen het standaard assortiment vallen al binnen 10 werkdagen gratis gebruiksklaar bij u op. Voor de overige hangmappenkasten geldt een levertijd van maximaal 8 weken. De levertijd wordt overigens per product vermeld. De mappenkasten worden altijd volledig gebruiksklaar opgeleverd door onze monteurs. De hangmappenkast wordt netjes op de juiste locatie geplaatst, of dit nu op de begane grond of op een etage betreft. Hier wordt de hangmappenkast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en is de hangmapkast klaar voor gebruik.

Voordelig online hangmappenkasten bestellen

Uw hangmappenkasten voordelig online bestellen doet u via de webwinkel van ArchiefKast.com. Het assortiment van goedkope hangmappenkasten biedt een ruime keuze in kleuren en afmetingen. De hangmappenkasten zijn van uitstekende kwaliteit en voordelig geprijsd. Via een paar simpele stappen doorloopt u het orderproces en wij zorgen tenslotte voor een juiste opvolging en correcte levering. De overzichtelijke webshop van ArchiefKast.com biedt een breed programma aan kantoorkasten, zoals magazijnkasten, papierladekasten, tekeningkasten en veiligheidskasten.