0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Tekeningladekast A3 53bx43dx98h beige

Inofec Tekeningladekast A3 53bx43dx98h beige

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:53b x 43d x 98h
Kleur:Beige
De afmetingen van deze solide en voordelige Inofec A3 tekeningladekast 13 laden zijn 53bx43dx98h. De laden van deze tekeningladekasten zijn uitgerust met rolgeleiding. U kunt de kast afsluiten door middel van een centraal slot. Naast de kleur beige is deze ladekast ook leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en grijs.
  • Bespaar nu 11%: vanaf 3 stuks voor € 265,00 per stuk

Solide A3 tekeningladekast Inofec

De voordelige A3 tekeningladekasten met 13 laden van het merk Inofec zijn erg solide. Het materiaal waaruit de kasten zijn gefabriceerd is een sterk metaal. De kast is tevens afgewerkt met een poedercoating. Deze eigenschappen dragen bij aan de goede kwaliteit van deze A3 tekeningladekast. U doet met deze kast dus een uitstekende aankoop. De 13 laden zijn geschikt om diverse materialen in op te bergen, mits ze niet groter zijn dan A3 formaat. De binnenmaat van een lade is 46bx40dx4,9h. U kunt uw documenten veilig opbergen in deze A3 tekeningladekasten. Ze zijn namelijk voorzien van een centrale sluiting. Hiermee kunt u dus in 1x keer alle laden afsluiten. De laden zijn voorzien van rolgeleiding. Er zijn maar liefst 6 kleuren waarin u deze A3 tekeningladekast kunt bestellen; zwart, grijs, aluminium, antraciet, beige en blauw. U bestelt de A3 tekeningladekast van het merk Inofec eenvoudig bestellen via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De tekeningladekast A3 van het merk Inofec wordt altijd volledig gebruiksklaar bij u opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. U hoeft enkel maar aan te geven waar de kast geplaatst mag worden. Onze bezorgers zorgen ervoor dat de kast vervolgens op de gewenste locatie geplaatst worden alwaar de verpakking wordt verwijderd. De kast is nu direct klaar voor gebruik. Deze service is overigens inclusief retourname van de verpakking.

Levertijd

De levertijd van de Inofec A3 tekeningladekasten bedraagt maximaal 39 werkdagen. Deze langere levertijd komt doordat de kasten niet tot het standaard voorraad programma van ArchiefKast.com behoren en enkel speciaal voor u op referentie worden besteld. Wanneer de kasten bij ons in het magazijn zijn gearriveerd nemen wij contact op om de aflevering met u af te stemmen.