0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec A4 ladekast 30bx40dx105h lichtgrijs

Inofec A4 ladekast 30bx40dx105h lichtgrijs

Merk:Inofec
Afmetingen:30b x 40d x 105h
Kleur:Lichtgrijs

De scherp geprijsde metalen A4 ladekast van het merk Inofec is voorzien van 18 laden. Deze laden zijn geschikt voor het opbergen van A4 documenten en andere kleine kantoorartikelen. De afmetingen van de ladekast zijn 30bx40dx105h. Naast de kleur grijs is deze ladekast ook leverbaar in de kleuren zwart en aluminium.


Scherp geprijsde metalen A4 ladekast Inofec

De Inofec A4 ladekast 18 laden is uiterst scherp geprijsd. Tevens zijn de kasten van solide kwaliteit. De ladekasten zijn afgewerkt met een poedercoating en gefabriceerd uit kwalitatief sterk metaal. De afmetingen van de A4 ladekast zijn 30bx40dx105h waarbij de laden een binnenafmeting hebben van 23bx37dx4,8h. Met maar liefst 18 laden heeft u volop opbergmogelijkheden voor onder andere A4 documenten, maar ook voor enveloppen en kleinere kantoorartikelen. Alle laden zijn bovendien voorzien van een labelhouder. Hiermee geeft u eenvoudig de inhoud per lade aan. Het is echter niet mogelijk om de ladekast af te sluiten daar de kasten niet met een slot zijn uitgevoerd. U heeft de keuze uit 6 verschillende kleuren; zwart, grijs, aluminium, antraciet, beige en blauw. Via de webshop van ArchiefKast.com bestelt u snel en simpel uw Inofec A4 ladekasten.

Gebruiksklare oplevering

ArchiefKast.com zorgt ervoor dat de A4 ladekasten 18 laden van het merk Inofec gratis gebruiksklaar bij u worden opgeleverd. U hoeft enkel maar aan te geven op welke locatie en in welke ruimte u de A4 ladekast geleverd wilt hebben en onze bezorgers zorgen voor de rest. Zodra de kast op de juiste plek staat, wordt het afval verwijderd en retour genomen voor een milieuvriendelijke verwerking. Uw A4 ladekast is direct klaar voor gebruik.

Levertijd

De levertijd van de Inofec A4 ladekast 18 laden bedraagt slechts 10 werkdagen. Dit model behoort namelijk tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com en kan zodoende uit voorraad geleverd worden. Wanneer u uw bestelling via de online webwinkel heeft geplaatst, ontvangt u van ons een bevestiging en nemen wij contact met u op omtrent de aflevering. Uw A4 ladekasten koopt u snel via de webshop van ArchiefKast.com.