0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec A4 ladekast 30bx40dx33h aluminium

Inofec A4 ladekast 30bx40dx33h aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:30b x 40d x 33h
Kleur:Aluminium
De voordelige metalen A4 ladekast 5 laden van het merk Inofec heeft een afmeting van 30bx40dx33h. De laden zijn geschikt om documenten van maximaal A4 formaat in op te bergen. Iedere lade is voorzien van een etikethouder. Leverbaar in 6 kleuren.
  • Bespaar nu 6%: vanaf 3 stuks voor € 89,50 per stuk

Voordelige A4 ladekast Inofec

De Inofec A4 ladekasten 5 laden zijn niet alleen voordelig, maar ook van goede kwaliteit. De ladekast is gemaakt van sterk metaal en voorzien van een poedercoating. De afmetingen van dit model zijn 30bx40dx33h en is voorzien van 5 laden. Zoals de omschrijving van de kast al aangeeft, zijn de laden geschikt om documenten van maximaal A4 formaat in te bewaren. De binnenmaten van de lade zijn 23bx37dx4,8h. Iedere lade heeft een etikethouder, zodat u kunt aangeven wat zich in welke lade bevindt. De kast is niet afsluitbaar. U kunt de A4 ladekast 5 laden in maar liefst 6 kleuren bestellen bij ArchiefKast.com, te weten; zwart, grijs, aluminium, antraciet, beige en blauw. Uw A4 ladekasten bestelt u snel en eenvoudig via de webshop van ArchiefKast.com.

Gratis levering en montage

De A4 ladekasten 5 laden van het merk Inofec worden gratis gebruiksklaar door ons opgeleverd. De A4 ladekast wordt op de door u gewenste locatie afgeleverd alwaar het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd. De kast is nu klaar voor gebruik en kunt u direct inrichten.

Levertijd

De levertijd van de Inofec A4 ladekasten 5 laden bedraagt maximaal 39 werkdagen. Deze langere levertijd komt door het feit dat ArchiefKast.com deze A4 ladekast niet in haar standaard assortiment heeft opgenomen. De kasten worden speciaal voor u op referentie besteld en zodra de kasten bij ons in het magazijn arriveren, nemen wij contact met u op omtrent de levering.