0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec A4 ladekast 30bx40dx74h lichtgrijs

Inofec A4 ladekast 30bx40dx74h lichtgrijs

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:30b x 40d x 74h
Kleur:Lichtgrijs
De afmetingen van deze scherp geprijsde Inofec A4 ladekast zijn 30bx40dx74h. Dit model is uitgerust met 12 laden welke voorzien zijn van labelhouders. De laden zijn geschikt om documenten van maximaal A4 formaat in bewaren. Naast de kleur grijs is deze ladekast ook leverbaar in de kleuren zwart en aluminium.

Stevige A4 ladekast Inofec

Deze stevige A4 ladekasten met 12 laden van het merk Inofec zijn zeer voordelig in prijs. De A4 ladekast is uitermate geschikt voor het opbergen van kleine kantoorartikelen zoals pennen en potloden, maar ook A4 documenten. De laden hebben een binnenmaat van 23bx37dx4,8h. De afmetingen van de A4 ladekast zelf bedragen 30bx40dx74h. Het materiaal waaruit de kast vervaardigd is betreft metaal. De A4 ladekasten zijn gespoten met een poedercoating. Per lade kunt u aangeven wat de inhoud betreft, gezien alle laden voorzien zijn van een labelhouder. De Inofec A4 ladekast kan niet afgesloten worden daar er geen slot in de kast zit. De Inofec A4 ladekasten kunt u bestellen in 6 kleuren, namelijk zwart, grijs, aluminium, antraciet, beige en blauw. Uw A4 ladekasten 12 laden van het merk Inofec bestelt u simpel en snel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Aflevering gebruiksklaar

ArchiefKast.com levert de Inofec A4 ladekast 12 laden gebruiksklaar bij de klant op. Ons team van bezorgers plaatst de ladekasten netjes in het juiste kantoor alwaar de verpakking wordt verwijderd. Dit wordt door ons retour genomen en milieuvriendelijk verwerkt. U kunt zodoende opgeruimd aan de slag met het inrichten van uw A4 ladekast.

Levertijd

De A4 ladekasten 12 laden van het merk Inofec maken geen deel uit van het voorraad programma. Zodoende bedraagt de levertijd wat langer dan gebruikelijk, namelijk maximaal 39 werkdagen. U kunt deze A4 ladekast echter zonder problemen bij ons bestellen. Uw kasten worden speciaal voor u in bestelling gezet en zodra ze in ons magazijn arriveren, nemen wij contact op inzake de levering.

Andere klanten bekeken ook