0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Dossierkast Deluxe 47bx62,2dx101,6h aluminium

Inofec Dossierkast Deluxe 47bx62,2dx101,6h aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:47b x 62,2d x 101,6h
Kleur:Aluminium

De 3 laden dossierkast Deluxe van het merk Inofec heeft een afmeting van 47bx62,2dx101,6h. De laden zijn geschikt voor A4 en folio hangmappen. Naast de kleur aluminium is de dossierkast ook leverbaar in de kleuren wit, zwart en grijs.Stalen dossierkast Inofec

De voordelige dossierkast Deluxe van het merk Inofec is een kast van hoogwaardige kwaliteit en gamaakt van ijzersterk staal. De laden zijn voorzien van soepel lopende geleiders, waardoor de laden gemakkelijk te openen en sluiten zijn. De kast is voorzien van ladeblokkering. Hiermee voorkomt u dat de kast gaat kantelen, doordat het niet mogelijk is om meer dan één lade tegelijk uit te trekken. Zou dit wel mogelijk zijn, dan zou de kast door het enorme gewicht naar voren kunnen kantelen wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. De ladeblokkering voorkomt dit. U kunt optimaal gebruik maken van de capaciteit van alle laden daar deze volledig uittrekbaar zijn.

De dossierkast is voorzien van 3 laden welke middels de breedtegeleider geschikt zijn om zowel folio als A4 hangmappen in te bewaren. Per lade kunt u de inhoud aangeven. De lade heeft namelijk een stalen etikethouder. U kunt de 3 laden in één handeling afsluiten door middel van het centrale slot. Zeker wanneer u vertrouwelijke documenten in de kast wilt bewaren, is het zeer wenselijk dat u de kast af kunt sluiten. De kwaliteit komt onder meer ook tot uiting in de constructie, deze is namelijk volledig gelast. De kast heeft een afmeting van 47bx62dx101,6h. Dit model kast is te bestellen in 4 kleuren; wit, zwart, grijs en aluminium. Uw dossierkast Deluxe van het merk Inofec bestelt u snel en simpel via de webwhop van ArchiefKast.com.

Gratis levering en montage

ArchiefKast.com biedt als standaard service een gratis gebruiksklare levering. Dit houdt in dat de kast volledig gemonteerd op de door u aangegeven locatie wordt geleverd. Hier wordt alle verpakking verwijderd en eveneens door de bezorgers retour genomen, zodat dit op een milieuverantwoorde manier verwerkt kan worden. Uw dossierladekast is nu direct klaar om ingericht te worden met hangmappen.

Levertijd

De levertijd van de Deluxe dossierkast met 3 laden in de afmeting 47bx62dx101,6h bedraagt slechts 10 werkdagen. U bestelt de kast eenvoudig via de online webwinkel van ArchiefKast.com. Deze bestelling wordt digitaal aan u bevestigd en vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de leverdatum aan u door te geven.

Andere klanten bekeken ook