0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Dossierkast Deluxe 47bx62,2dx132,1h grijs

Inofec Dossierkast Deluxe 47bx62,2dx132,1h grijs

Merk:Inofec
Afmetingen:47b x 62,2d x 132,1h
Kleur:Grijs

De Deluxe dossierkast met 4 laden van het merk Inofec heeft de volgende afmetingen 47bx62,2dx132,1h. Door de bijgeleverde breedtegeleider kunt u zowel A4 als folio hangmappen in de kast archiveren. Leverbaar in 4 kleuren. Naast de kleur grijs is de dossierkast ook leverbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium.Voordelige dossierkast Inofec grijs

De grijze dossierkast Deluxe van het merk Inofec is niet alleen een zeer voordelige kast, maar ook erg solide. De constructie van de kast is volledig gelast wat de stevigheid van de kast ten goede komt. Daarnaast komt de kwaliteit tot uiting in een aantal kenmerken van de laden van de kast. Zo zijn de laden voorzien van soepel lopende kogelgelagerde geleiders, waardoor u de laden gemakkelijk kunt openen en sluiten. De laden zijn 100% uittrekbaar, waardoor u de volledige capaciteit van de laden kunt benutten. De kast is bovendien van ladeblokkering voorzien. Dit systeem voorkomt dat u meer dan 1 lade tegelijk uit kunt trekken waardoor de kast naar voren zou kunnen kantelen. De kast biedt u de mogelijkheid om zowel met A4 als met folio hangmappen in te richten. Met behulp van de breedtegeleider bepaalt u namelijk zelf de gewenste afstand. De mappenkast is uitgevoerd met 4 laden welke u middels een centraal slot afsluit. Met name bij het archiveren van vertrouwelijke dossiers, is het noodzakelijk dat de kast goed af te sluiten is. Alle 4 de laden zijn voorzien van een stalen labelhouder, zodat u gemakkelijk de inhoud per lade aan kunt geven. De dossierkasten Deluxe met 4 laden van het merk Inofec zijn te bestellen in 4 kleuren, namelijk in; wit, zwart, lichtgrijs en aluminium. Via de online webwinkel van ArchiefKast.com koopt u deze dossierkasten snel en eenvoudig.

Gebruiksklare levering

Het bijkomende voordeel om uw dossierkasten Deluxe bij ArchiefKast.com te bestellen, is de gebruiksklare aflevering. Met name wanneer de kast voor een etage bestemd is die enkel via een trap te bereiken is, kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen. U hoeft de kast namelijk niet zelf naar boven te sjouwen, maar onze bezorgers nemen dit voor hun rekening. U geeft aan waar de kast mag komen te staan en het bezorgteam plaatst hier de kast. Het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd en op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Levertijd

De levertijd van de Deluxe dossierkast 4 laden van het merk Inofec bedraagt slechts 10 werkdagen. De kast behoort namelijk tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com en is daardoor direct uit voorraad leverbaar. U plaatst uw online bestelling eenvoudig via de webwinkel. Deze bestelling wordt door ons digitaal aan u bevestigd en vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op.

Andere klanten bekeken ook