0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Deluxe 100bx38dx100h aluminium

Inofec Draaideurkast Deluxe 100bx38dx100h aluminium

Merk:Inofec
Afmetingen:100b x 38d x 100h
Kleur:Aluminium
De Inofec draaideurkast van 100bx38dx100h is een degelijke archiefkast en bovendien voordelig in prijs. De kast is uitgevoerd met 2 legborden welke te gebruiken zijn voor laterale hangmappen en uiteraard ook voor ordners. U kunt deze draaideurkasten in 5 kleuren bestellen.
  • Bespaar nu 10%: vanaf 3 stuks voor € 149,50 per stuk


Solide draaideurkast Inofec

De voordelige draaideurkasten 100bx38dx100h van het merk Inofec zijn van zeer degelijke kwaliteit. Deze kasten zijn vervaardigd uit stevig staal. U kunt de deuren van de draaideurkast tot 115° graden naar buiten draaien. De kast is prima beschermd tegen kleine krasjes en deukjes daar deze is voorzien van een krasvaste epoxylaag. De draaideurkast heeft een afmeting van 100bx38dx100h en is voorzien van 2 verstelbare legborden. Deze legborden zijn om de 5 cm verstelbaar. U kunt dus zelf bepalen op welke hoogte u de legborden wilt plaatsen. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van het gebruik van de kast. De legborden zijn geschikt om ordners op te plaatsen en bieden plaats voor 2 rijen ordners. Tevens kunt u de legborden gebruiken voor laterale A4 hangmappen. Deze hangt u in de richel onder de legborden. Uiteraard kunt u ook andere kantoorartikelen en eigendommen in de draaideurkast opbergen. De kast is af te sluiten met een kwaliteit cilinderslot. Deze wordt standaard geleverd met 2 sleutels. De draaideurkast Inofec is te bestellen in 5 kleuren; zwart, grijs, aluminium, antraciet en zwart. Deze draaideurkasten koopt u eenvoudig online in de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

De draaideurkasten 100bx38dx100h van Inofec worden gebruiksklaar opgeleverd door ArchiefKast.com. Dit houdt in dat de draaideurkasten op de door u aangegeven locatie worden geplaatst alwaar het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd. De legborden worden netjes in de kast gehangen door onze monteurs. Zij nemen het verpakkingsmateriaal ook weer mee retour, zodat dit gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt wordt.

Levertijd

De levertijd van de draaideurkast 100bx38dx100h van het merk Inofec bedraagt maximaal 39 werkdagen. De reden van deze langere levertijd komt doordat deze kasten niet tot het voorraadassortiment van ArchiefKast.com behoren. De kasten worden dus speciaal voor u op referentie besteld. Uw draaideurkasten bestelt u via enkele eenvoudige stappen in de online webshop van ArchiefKast.com.

Andere klanten bekeken ook