0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Deluxe 100bx38dx180h zwart

Inofec Draaideurkast Deluxe 100bx38dx180h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:100b x 38d x 180h
Kleur:Zwart
De afmetingen van de draaideurkast Inofec zijn 100bx38dx180h. Deze aantrekkelijk geprijsde kast is vervaardigd uit stevig staal en voorzien van 4 legborden. De legborden zijn te gebruiken voor ordners en laterale A4 hangmappen. U kunt deze draaideurkast in 5 kleuren kopen.
  • Bespaar nu 10%: vanaf 3 stuks voor € 189,50 per stuk


Solide Inofec draaideurkast

De draaideurkast 100bx38dx180h die ArchiefKast.com van het merk Inofec in haar assortiment heeft, zijn zeer solide draaideurkasten. Deze kasten zijn speciaal ontwikkeld voor het archiveren van ordners, maar u kunt ook laterale A4 hangmappen of andere documenten in de kast hangen of opbergen. De legborden zijn aan de onderzijde voorzien van een richel waaraan u deze hangmappen kunt ophangen. De kast heeft een afmeting van 100bx38dx180h en wordt standaard geleverd met 4 verstelbare legborden. Deze zijn om de 5 cm verstelbaar. U kunt dus zelf de gewenste afstand tussen de legborden bepalen. In totaal is er in de kast opbergruimte voor maximaal 4 rijen ordners. U kunt uw eigendommen veilig opbergen in deze kast, want de kast is uitgevoerd met een goed cilinderslot. Er worden 2 sleutels bij het slot geleverd. Om te voorkomen dat er gemakkelijk kleine krasjes en deukjes op de kast komen, zijn de kasten voorzien van een beschermingslaag van epoxylak. De deuren van de draaideurkast kunnen tot maximaal 115° graden geopend worden. De kast kan in 5 verschillende kleuren geleverd worden; zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. Uw draaideurkasten koopt u snel en eenvoudig via de online shop van ArchiefKast.com.

Aflevering gebruiksklaar

ArchiefKast.com zorgt standaard voor een gebruiksklare aflevering van de Inofec draaideurkast 100bx38dx180h. De kast wordt naar de door aangegeven ruimte gebracht alwaar het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd en de legborden op de juiste hoogte worden opgehangen. Onze bezorgers nemen het verpakkingsmateriaal mee retour en zorgen dat dit gescheiden en op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Levertijd

De levertijd van de Inofec draaideurkast 100bx38dx180h bedraagt maximaal 39 werkdagen. De reden van deze lange levertijd is dat deze afmeting draaideurkast niet tot het standaard programma van ArchiefKast.com behoort. De kasten worden zodoende enkel in bestelling gezet wanneer u ze bestelt. Zodra de draaideurkast bij ons in het magazijn is gearriveerd, maken wij een afspraak met u omtrent de gewenste leverdatum.

Andere klanten bekeken ook