0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Archiefkast 80bx38,3dx180h aluminium

Inofec Draaideurkast Archiefkast 80bx38,3dx180h aluminium

Merk:Inofec
Afmetingen:80b x 38,3d x 180h
Kleur:Aluminium

De Inofec draaideurkast heeft een afmeting van 80bx38dx180h. Deze voordelige draaideurkasten zijn uitgerust met 4 legborden die in hoogte verstelbaar zijn. De legborden zijn geschikt voor ordners en laterale A4 hangmappen. ArchiefKast.com levert deze kast in 5 kleuren.

Deze archiefkast is ook leverbaar in de kleuren witgrijszwart, antraciet en beige.


LET OP: De draaideurkast in de kleur aluminium is vanaf medio week 18 weer uit voorraad leverbaar.

  • Bespaar nu 11%: vanaf 2 stuks voor € 115,00 per stuk
  • Bespaar nu 16%: vanaf 4 stuks voor € 109,00 per stuk


Stabiele draaideurkast Inofec

ArchiefKast.com biedt de draaideurkast 80bx38dx180h van het merk Inofec aan voor een uiterst voordelige prijs. Deze lage prijs gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. De kast is gemaakt van kwalitatief goed staal en is daardoor erg stabiel. Deze draaideurkasten zijn daarmee uitermate geschikt voor het archiveren van ordners. De afmetingen van de kast zijn 80bx38dx180h. In een draaideurkast van deze afmeting, welke is voorzien van 4 legborden die om de 5 cm verstelbaar zijn, kunt u 4 rijen ordners kwijt. De kast biedt ruimte aan circa 55 ordners. Daarnaast kunt u nog kleine materialen zoals kantoorartikelen in de draaideurkast opbergen. Hierbij wordt de bodem van de kast meegerekend als aflegruimte. Het is ook mogelijk om laterale A4 hangmappen onder de legborden op te hangen waar u uw dossiers in kunt archiveren en bewaren.

Stevige aluminium draaideurkasten

Deze kast is uitgevoerd met draaideuren welke tot maximaal 115° graden naar buiten draaien. De draaideurkasten Inofec zijn voorzien van een beschermingslaag, een zogenaamde epoxylak, die bescherming biedt tegen kleine krasjes. De rechterdeur van de kast bevat een kwalitatief goed cilinderslot, zodat u de kast indien nodig altijd af kunt sluiten. Bij dit slot worden standaard 2 sleutels geleverd.

Kleuren

Deze draaideurkast kunt u via de online webshop van ArchiefKast.com bestellen in 6 kleuren; wit, zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. De aluminium draaideurkast heeft een neutrale kleur en is daarom geschikt voor elk kantoor. Dankzij de kleur aluminium kunt u deze draaideurkast met verschillende kleuren combineren. U koopt deze draaideurkast snel en simpel via de online webshop.

Levering gebruiksklaar

De draaideurkast Inofec met de afmeting 80bx38dx180h wordt standaard gebruiksklaar opgeleverd door onze monteurs. De monteurs vragen u op het moment van de levering waar de kast mag komen te staan. Dit kan op een begane grond zijn, maar ook op een etage via trap dan wel lift. Zij zorgen er vervolgens voor dat de kast naar de juiste ruimte wordt gebracht en de legborden op de gewenste hoogte in de kast gehangen worden.

Levertijd

De draaideurkast 80bx38dx180h van het merk Inofec kan binnen slechts 10 werkdagen bij u worden geleverd. Deze kast behoort namelijk tot het standaard programma van ArchiefKast.com. Via een paar simpele stappen bestelt u de draaideurkast via de online webshop. Van uw bestelling ontvangt u een digitale orderbevestiging. Ons verkoopteam neemt 2 werkdagen voor de levering nog even contact met u op om de levering met u kort te sluiten.

Andere klanten bekeken ook