0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Deluxe 80bx38dx100h zwart

Inofec Draaideurkast Deluxe 80bx38dx100h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:80b x 38d x 100h
Kleur:Zwart

De draaideurkast Inofec is zeer voordelig geprijsd. De kast heeft de volgende afmetingen 80bx38dx100h. De kast is uitgevoerd met 2 legborden welke voor zowel ordners als hangmappen gebruikt kunnen worden.


Deze draaideurkast is ook leverbaar in de kleuren aluminium, grijs, antraciet en beige.

  • Bespaar nu 9%: vanaf 2 stuks voor € 109,00 per stuk
  • Bespaar nu 12%: vanaf 4 stuks voor € 105,00 per stuk


Kwaliteit draaideurkast Inofec

Deze voordelige draaideurkast 80bx38dx100h van het merk Inofec is van uitstekende kwaliteit. De kasten zijn uitgevoerd in stevig kwaliteit staal en zijn zodoende zeer solide. De deuren van de draaideurkasten draaien tot 115° graden naar buiten. Om de draaideurkast te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes is de kast voorzien van een beschermde epoxylak. De kast heeft de volgende afmetingen 80bx38dx100h. Deze draaideurkast is uitgerust met 2 legborden. Deze kunnen om de 5 cm in de kast gehangen worden. Op de bovenzijde van het legbord kunt u ordners en andere eigendommen plaatsen. U kunt maximaal 2 rijen ordners in de kast plaatsen. De overige ruimte kunt u voor andere kantoorartikelen benutten. De onderzijde van het legbord biedt de mogelijkheid om laterale hangmappen in te hangen. Uw documenten bergt u veilig op in de kast daar deze draaideurkast is voorzien van een kwaliteit cilinderslot met 2 sleutels, waarvan de 2e sleutel als reservesleutel kan dienen. U kunt deze draaideurkasten in maar liefst 5 kleuren bestellen, te weten; zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. Uw draaideurkasten online bestellen doet u eenvoudig in de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

ArchiefKast.com zorgt altijd voor een gebruiksklare oplevering. Zo wordt ook de draaideurkast Inofec van 80bx38dx100h gebruiksklaar bij u opgeleverd. U hoeft enkel aan de geven waar u de draaideurkast geplaatst wilt hebben. Onze bezorgers leveren de kast in de gewenste ruimte. Vervolgens wordt de draaideurkast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en de legborden worden ingehangen. De kast is nu klaar voor gebruik.

Levertijd

De levertijd van de draaideurkast 80bx38dx100h bedraagt slechts 10 werkdagen. U bestelt de kast snel en eenvoudig via de online webwinkel van ArchiefKast.com. Per mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Alvorens wij uw draaideurkast komen afleveren, nemen wij nog contact met u op om de levering met u af te stemmen.

Andere klanten bekeken ook