0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Deluxe 80bx38dx130h antraciet

Inofec Draaideurkast Deluxe 80bx38dx130h antraciet

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:80b x 38d x 130h
Kleur:Antraciet
De draaideurkast 80bx38dx130h antraciet van het merk Inofec is een zeer stevige kast. Deze voordelige stalen draaideurkasten worden standaard geleverd met 2 legborden die om de 5 cm verstelbaar zijn. De legborden zijn geschikt voor ordners en laterale A4 hangmappen. Te bestellen in 5 kleuren.
  • Bespaar nu 12%: vanaf 3 stuks voor € 155,00 per stuk


Kwalitatief goede stalen draaideurkast Inofec

De stalen draaideurkasten 80bx38dx130h die ArchiefKast.com van het merk Inofec levert, zijn van zeer goede kwaliteit. Deze kast is namelijk vervaardigd uit zeer goed staal. De prijs van deze draaideurkast blijft echter zeer voordelig, goede kwaliteit voor een voordelige prijs. Zoals de naam van de draaideurkast al zegt, zijn de kasten uitgevoerd met draaideuren welke u tot maximaal 115° graden naar buiten kunt draaien. Deze draaideurkast heeft een afmeting van 80bx38dx130h. De kast wordt standaard met 2 verstelbare legborden geleverd welke om de 5 cm verstelbaar zijn. Met inbegrip van de bodem van de draaideurkast heeft u ruimte om 3 rijen ordners in de kast te zetten. Het is tevens mogelijk om laterale A4 hangmappen onder de legborden te hangen. Zo kunt u dus zelf de gewenste indeling van de ordnerkasten bepalen. De lak waarmee de kast is gespoten is een zogenaamde epoxylak. Dit betekent dat de draaideurkast is beschermd tegen krassen. Om uw documenten en eigendommen veilig op te bergen, is de kast voorzien van een kwaliteit cilinderslot met 2 sleutels. Mocht u één van de sleutels verliezen, dan is er altijd een reservesleutel voorhanden. ArchiefKast.com biedt u deze Inofec kast aan in 5 kleuren, namelijk zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. U bestelt deze draaideurkasten veilig en snel via de online webwinkel.

Gebruiksklare aflevering

Een groot voordeel om uw draaideurkasten bij ArchiefKast.com te bestellen, is de gebruiksklare levering. De door u bestelde draaideurkast 80bx38dx130h van het merk Inofec wordt altijd gebruiksklaar afgeleverd. Dit houdt in dat de kast indien nodig naar een etage wordt gebracht, alwaar het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd en de legborden in de kast worden geplaatst. De draaideurkast in hierna direct klaar voor gebruik.

Levertijd

Daar de Inofec draaideurkast met de afmeting 80bx38dx130h niet tot het standaard programma van ArchiefKast.com behoort, bedraagt de levertijd maximaal 39 werkdagen. Deze draaideurkasten worden enkel op referentie voor u in bestelling gezet. Wanneer de kasten bij ons in het magazijn zijn gearriveerd, wordt de levering ingepland en krijgt u bericht van ons.

Andere klanten bekeken ook