0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Deluxe 80bx38dx72,5h antraciet

Inofec Draaideurkast Deluxe 80bx38dx72,5h antraciet

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:80b x 38d x 72,5h
Kleur:Antraciet
De draaideurkast van het merk Inofec heeft een afmeting van 80bx38dx72,5h. De voordelige stalen draaideurkast is voorzien van 1 legbord welke tevens voor laterale hangmappen gebruikt kan worden. De kast kan in 5 kleuren geleverd worden.
  • Bespaar nu 12%: vanaf 3 stuks voor € 119,50 per stuk


Stevige draaideurkast Inofec

De Inofec draaideurkast 80bx38dx72,5h is een zeer stevige kantoorkast voor een zeer voordelige prijs. De draaideurkast is zoals de naam als zegt uitgevoerd met draaideuren welke 115° graden naar buiten draaien. De draaideurkasten zijn voorzien van een krasvaste epoxylaag waardoor de kasten goed beschermd zijn tegen kleine krasjes. De afmetingen van de kast zijn 80bx38dx72,5h. De hoogte van de kast is bureauhoog waardoor u de kast eenvoudig naast uw bureau kunt plaatsen voor extra opbergruimte. De kast is voorzien van 1 legbord welke om de 5 cm verstelbaar is. U heeft in de kast plaats voor 1 rij ordners, de overige beschikbare ruimte kunt u gebruiken om uw andere documenten en kantoorartikelen op te bergen. Het is ook mogelijk om laterale A4 hangmappen onder het legbord te hangen. De draaideurkast Inofec is eenvoudig af te sluiten middels het oerdegelijke cilinderslot. Standaard worden er 2 sleutels bijgeleverd. De 2e sleutel gebruikt u als reservesleutel wanneer u de 1e sleutel onverhoopt kwijt mocht raken. Uw documenten en eigendommen kunt u zodoende veilig opbergen in deze draaideurkast. Deze draaideurkast is leverbaar in 5 kleuren; zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. Uw draaideurkast kopen doet u voordelig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

De draaideurkast Inofec van 80bx38dx72,5h wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd. Onze monteurs zorgen ervoor dat de kast netjes op de juiste locatie wordt geplaatst. Hier wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd en het legbord in de kast gehangen op de gewenste hoogte. Het verpakkingsmateriaal wordt retour genomen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Levertijd

De draaideurkast 80bx38dx72,5h van Inofec wordt binnen maximaal 39 werkdagen geleverd. Deze behoren niet tot het standaard assortiment en worden zodoende enkel op referentie voor u besteld. U ontvangt een digitale orderbevestiging. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering af te stemmen. Draaideurkasten van het merk Inofec online bestellen doet u eenvoudig via de webshop van ArchiefKast.com.

Andere klanten bekeken ook