0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Deluxe 92,5bx42,2dx194,9h antraciet

Inofec Draaideurkast Deluxe 92,5bx42,2dx194,9h antraciet

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:92,5b x 42,2d x 194,9h
Kleur:Antraciet

De Inofec draaideurkast is zeer voordelig en heeft een afmeting van 92bx42dx195h. Op de 4 bijgeleverde legborden is ruimte om ordners op te bergen. Ook kunt u laterale A4 hangmappen onderaan de legborden op te hangen.

Deze draaideurkast is ook te ebstellen in de kleuren zwart, aluminium, grijs en beige

  • Bespaar nu 14%: vanaf 3 stuks voor € 189,00 per stuk


Kwaliteit draaideurkast Inofec

De scherp geprijsde draaideurkast Inofec met de afmeting 92bx42dx195h is een kwalitatief zeer sterke kast. Deze kast kan een behoorlijk gewicht dragen en is daarmee uitermate geschikt voor het archiveren van uw ordners. De draaideurkast met deze afmetingen is voorzien van 4 verstelbare legborden die om de 5 cm versteld kunnen worden. Het is naast het archiveren van ordners ook mogelijk om laterale A4 hangmappen in de kast op te hangen. Deze hangt u aan de richel die aan de onderzijde van het legbord bevestigd is. U kunt maar liefst 5 rijen ordners in deze kast opbergen, waarbij de bodem van de kast meegerekend wordt als aflegruimte.

Stevige antraciete draaideurkast

De deuren draaien tot maximaal 115° graden naar buiten. De draaideurkasten zijn goed beschermd tegen kleine krasjes en deukjes middels een speciale lak waarin de kasten gespoten zijn. Om uw documenten en eigendommen veilig en afgesloten op te bergen, kunt u de draaideurkast afsluiten met het bijgeleverde cilinderslot. Het slot is voorzien van 2 sleutels. Mocht u één van beide sleutels kwijt raken, dan heeft u altijd nog een reservesleutel bij de hand om de kast te openen.

Kleuren

ArchiefKast.com kan de draaideurkast 92bx42dx195h van het merk Inofec in 5 verschillende kleuren leveren; zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. De antraciete draaideurkast heeft een neutrale kleur en is daarom geschikt voor elk kantoor. Dankzij de kleur antraciet kunt u deze draaideurkast met verschillende kleuren combineren. U koopt deze draaideurkast snel en simpel via de online webshop.

Gebruiksklare levering

Een groot bijkomend voordeel om uw draaideurkast 92bx42dx195h van het merk Inofec te bestellen bij ArchiefKast.com is de gebruiksklare levering. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met kasten of zelf de legborden in de kast op te hangen. Onze monteurs nemen dit geheel voor u uit handen. U hoeft enkel de gewenste locatie aan te wijzen. De monteurs hangen de legborden in de kast en nemen het verpakkingsmateriaal retour. Uw draaideurkast in hierna direct klaar voor gebruik.

Levertijd

De draaideurkast 92bx42dx195h van het merk Inofec maakt geen deel uit van het standaard assortiment van ArchiefKast.com. U kunt deze kast echter wel gewoon bij ons bestellen, maar de levertijd bedraagt dan wat langer dan gebruikelijk, maximaal 39 werkdagen. De kast wordt speciaal voor u in bestelling gezet bij de leverancier en zodra de kast in ons magazijn is gearriveerd, nemen wij contact met u op om de aflevering af te spreken.

Andere klanten bekeken ook