0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Deluxe 92bx42dx120h beige

Inofec Draaideurkast Deluxe 92bx42dx120h beige

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:92b x 42d x 120h
Kleur:Beige

De draaideurkast Inofec is zeer aantrekkelijk geprijsd en heeft een afmeting van 92bx42dx120h. De kast is voorzien van 2 legborden, inclusief de bodem biedt de kast ruimte aan 3 rijen ordners. Ook kunt u laterale A4 hangmappen in de kast hangen.


Deze draaideurkast is ook lleverbaar in de kleuren witzwart, aluminium, grijs en antraciet.

  • Bespaar nu 13%: vanaf 3 stuks voor € 139,50 per stuk


Degelijke kwaliteit draaideurkast Inofec

De Inofec draaideurkasten van 92bx42dx120h zijn uiterst voordelig en bovendien van zeer degelijke kwaliteit. Het materiaal van deze draaideurkast is van stevig staal. De kasten kunnen zodoende een behoorlijk gewicht dragen. De deuren van de draaideurkast kunnen tot maximaal 115° graden naar buiten draaien. Om de kast goed te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes is de voorzien van een krasvaste epoxylak. Deze draaideurkast heeft de volgende afmetingen; 92bx42dx120h. Er worden 2 verstelbare legborden bijgeleverd welke om de 5 cm verstelbaar zijn. U kunt de legborden gebruiken om uw ordners op te plaatsen, maar het is ook mogelijk om uw dossiers op te bergen in de laterale A4 hangmappen die onder de legborden hangt. Deze ordners en hangmappen zijn los bij te bestellen in de online webshop van ArchiefKast.com. De draaideurkast biedt ruimte aan maximaal 3 rijen ordners. U sluit de kast eenvoudig af middels het kwaliteit cilinderslot. Dit slot wordt standaard met 2 sleutels bijgeleverd. Mocht één van de sleutels kwijt raken, dan heeft u altijd nog een reservesleutel om de kast te openen. De draaideurkast is te bestellen in 6 kleuren, te weten; wit, zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. Deze draaideurkasten bestelt u snel en eenvoudig via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

ArchiefKast.com zorgt voor een gebruiksklare oplevering van de draaideurkast 92bx42dx120h van het merk Inofec. Onze monteurs zorgen voor een correcte levering van uw draaideurkasten. U hoeft enkel aan te geven op welke locatie de kast geplaatst mag worden en op welke hoogte de legborden in de kast gehangen mogen worden. Onze monteurs zorgen voor de rest. Tevens nemen zij al het verpakkingsmateriaal weer mee retour. De draaideurkast is hierna klaar voor gebruik.

Levertijd

De draaideurkasten 92bx42dx120h van het merk Inofec worden binnen maximaal 39 werkdagen bij u geleverd. De reden dat deze draaideurkast een langere levertijd heeft, komt doordat deze kasten niet tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoren. Het is voor ons echter geen enkel probleem om deze kasten speciaal voor u op referentie te bestellen. Zodra de draaideurkast bij ons binnen is, nemen wij contact met u op om de levering af te spreken.

Andere klanten bekeken ook