0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Dossierkast Deluxe 47bx62,2dx71,1h aluminium

Inofec Dossierkast Deluxe 47bx62,2dx71,1h aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:47b x 62,2d x 71,1h
Kleur:Aluminium

De voordelige dossierkast Deluxe 2 laden van het merk Inofec heeft een afmeting van 47bx62,2dx71,1h. De laden zijn volledig uittrekbaar en zowel geschikt voor A4 als voor folio hangmappen. Naast de kleur aluminium is de dossierkast ook leverbaar in de kleuren zwart en grijs.


LET OP: Eind februari weer leverbaar!Stevige hangmappenkast Inofec

De Inofec hangmappenkast Deluxe met 2 laden heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van deze hangmappenkast komt tot uiting in een aantal eigenschappen. Eén van die eigenschappen is dat de laden van de kast 100% uittrekbaar zijn, zodat u de volledige capaciteit van de laden kunt benutten. De laden zijn eenvoudig te openen dankzij de soepel lopende geleiders waarmee de laden zijn uitgerust. De hangmappenkast is eveneens uitgevoerd met ladeblokkering. Dit systeem voorkomt dat u meer dan één lade tegelijk uit kunt trekken en de kast daardoor naar voren gaat kantelen. De laden zijn zowel geschikt voor A4 als voor folio hangmappen. U kunt namelijk zelf de afstand bepalen met behulp van de breedtegeleider. Beide laden zijn uitgevoerd met een labelhouder, zo kunt u per lade de inhoud aangeven. De kast is uitgerust met een centraal slot. Hiermee sluit u in één handeling beide laden af. Doordat de kast is af te sluiten, kunt u ook veilig vertrouwelijke dossiers in de kast bewaren. Deze kast is leverbaar in 4 kleuren; wit, zwart, grijs en aluminium. Via de online webshop van ArchiefKast.com bestelt u eenvoudig en snel uw hangmappenkasten.

Gebruiksklare oplevering

De 2 laden hangmappenkast Deluxe van het merk Inofec wordt altijd volledig gebruiksklaar bij u opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. U hoeft enkel maar aan te geven waar de kast geplaatst mag worden. Onze bezorgers zorgen ervoor dat de kast vervolgens op de gewenste locatie geplaatst worden alwaar de verpakking wordt verwijderd. De hangmappenladekast is nu direct klaar voor gebruik. Deze service is overigens inclusief retourname van de verpakking.

Levertijd

De Inofec hangmappenkasten met 2 laden uit de serie Deluxe worden al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u opgeleverd. Dit model kast behoort namelijk tot het standard assortiment van ArchiefKast.com en kan zodoende direct uit voorraad geleverd worden. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt deze digitaal bevestigd. Vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de levering af te stemmen.

Andere klanten bekeken ook