0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Opzetkast Roldeurkast Trend 100bx43dx49h wit

Inofec Opzetkast Roldeurkast Trend 100bx43dx49h wit

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:100b x 43d x 49h
Kleur:Wit

De afmetingen van de opzetkast voor de roldeurkast Trend zijn 100bx43dx49h. De opzetkast is bovenop de roldeurkast Trend te plaatsen. U creëert zo extra opbergruimte. Leverbaar in 3 kleuren. LET OP: De inrichting, zoals legborden en uittrekframes, dient u los bij te bestellen.


Sterke stalen opzetkast roldeurkast Trend Inofec

De opzetkast is bovenop de roldeurkast Trend te plaatsen waardoor u extra opbergruimte creëert. Dit is echter alleen mogelijk wanneer de ruimte van uw kantoor dit toelaat. Het plafond dient uiteraard hoog genoeg te zijn. Hierdoor maakt u wel optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De stalen ombouw van de kast is volledig gelast waardoor de kast erg solide is. De stalen eindlamellen zorgen eveneens voor stevigheid. Bovendien is de kast afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De kast is afsluitbaar met een kwaliteitsslot. De magneetstrip zorgt voor een naadloze sluiting. U kunt deze kast inrichten met een uittrekframe, een (uittrekbaar) legborden en een uittreklade. De inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen en voorkeuren. De afmetingen van de opzetkast Trend zijn 100bx43dx49h. De kast is te bestellen in de kleuren zwart, aluminium en wit. Uw opzetkasten Trend koopt u snel en simpel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare aflevering

De opzetkast Trend wordt net als de roldeurkasten gratis gebruiksklaar afgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. Zodra de kast op de juiste locatie staat, wordt alle verpakking verwijderd en plaatsen de bezorgers de opzetkast bovenop de roldeurkast. Tevens wordt het bestelde interieur in de kast opgehangen. Na levering gaat al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat u opgeruimd aan de slag kunt met het verder inrichten van de kast.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de opzetkast Trend al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u op. De reden dat deze kast zo snel geleverd kan worden, komt door het gegeven dat dit model tot het standaard assortiment behoort en zodoende direct uit voorraad te leveren is. Zodra wij u online bestelling hebben mogen ontvangen, wordt deze door ons bevestigd. Zodoende heeft u de mogelijkheid om de bestelling nog even te controleren. De leverdatum wordt vervolgens bepaald en 2 werkdagen voor levering ontvangt u bericht van ons omtrent de leverdatum.