0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Opzetkast Roldeurkast Trend 80bx43dx49h aluminium

Inofec Opzetkast Roldeurkast Trend 80bx43dx49h aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:80b x 43d x 49h
Kleur:Aluminium

De afmetingen van de opzetkast voor de roldeurkast Trend zijn 80bx43dx49h. Deze opzetkast plaatst u bovenop de roldeurkast en kan gebruikt worden voor extra opbergruimte. Leverbaar in 3 kleuren. LET OP: De inrichting, zoals legborden en uittrekframes, dient u los bij te bestellen.


Scherp geprijsde opzetkast roldeurkast Trend Inofec

Wanneer de hoogte van uw kantoorruimte het toelaat en u wilt de beschikbare ruimte optimaal benutten, dan is het mogelijk om een opzetkast bovenop uw roldeurkast Trend te plaatsen. Hiermee creëert u extra opbergmogelijkheden. De kwaliteit van deze kast komt tot uiting in de volgende kenmerken. De romp van de kast is volledig gelast en afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De deuren die volledig in de kast verdwijnen, zijn voorzien van een slot, magnetische sluiting en stalen eindlamellen. De kast is in te richten met een (uittrekbaar) legbord, een uittrekframe of een uittreklade. De afmetingen van deze scherp geprijsde opzetkast Trend zijn 80bx43dx49h. Het is mogelijk om dit model in 3 kleuren te leveren; zwart, aluminium en wit. Uw opzetkasten voor de roldeurkast Trend koopt u eenvoudig en snel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

Ook de opzetkast ten behoeve van de roldeurkasten Trend worden gebruiksklaar opgeleverd door de bezorgers van ArchiefKast.com. Eerst wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd en vervolgens tillen de bezorgers de opzetkast bovenop de roldeurkast. Uiteraard wordt ook de extra bestelde inrichting in de kast geplaatst. Alle verpakking wordt door ons ook retour genomen, zodat u opgeruimd aan de slag kunt.

Levertijd

De levertijd van de opzetkast Trend bedraagt maximaal 10 werkdagen. Deze kast behoort tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com en is zodoende direct uit voorraad leverbaar. Na uw online bestelling ontvangt u eerst een orderbevestiging van ons, zodat u uw bestelling nog even kunt controleren. De collega’s van de afdeling planning zorgen er vervolgens voor dat de bestelling wordt ingepland voor uitlevering. Hiervan krijgt u 2 werkdagen voor levering bericht.