0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Roldeurkast Standaard 100bx46dx105h lichtgrijs-aluminium

Inofec Roldeurkast Standaard 100bx46dx105h lichtgrijs-aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:100b x 46d x 105h
Kleur:Lichtgrijs
De roldeurkast Standaard heeft een afmeting van 100bx46dx105h en is standaard uitgevoerd met 2 verstelbare legborden. Deze legborden zijn geschikt voor zowel ordners als hangmappen. Dit model is leverbaar in zeer veel kleurcombinaties.
  • Bespaar nu 10%: vanaf 3 stuks voor € 249,50 per stuk

Stalen roldeurkast Standaard Inofec

De Standaard roldeurkast 100bx46dx105h van het merk Inofec is toepasbaar in vele kantoorsituaties. De kast heeft door de gebruikte materialen een robuuste uitstraling. De ombouw van de kast is voorzien van een volledig metalen constructie en is tevens voorzien van een beschermende poedercoating. De deuren, welke vervaardigd zijn uit kunststof, zijn uitgerust met een magneetstrip die zorgt voor een naadloze sluiting. De kast is standaard uitgevoerd met 2 legborden die verstelbaar zijn. Zo kunt u zelf de gewenste hoogte per legbord bepalen. De legborden zijn niet alleen geschikt voor ordners, maar het is ook mogelijk om aan de onderzijde van het legbord laterale A4 hangmappen op te hangen. Mocht u ook vertrouwelijke dossier in de kast willen bewaren, dan is dat geen enkel probleem. U sluit de kast eenvoudig af middels het Cyberlock kwaliteitsslot. Zo liggen uw dossiers veilig opgeborgen. Eventuele oneffenheden in uw vloer vangt u eenvoudig op door gebruik te maken van de stelvoetjes waarmee u de kast stabiel zet. De afmetingen van de Standaard roldeurkast zijn 100bx46dx105h. U kunt deze kast in maar zeer veel kleurcombinaties bestellen. De romp is verkrijgbaar in 6 basiskleuren en de roldeuren kunt u in 10 verschillende kleuren bestellen. Door deze ruime keuze in kleuren is er altijd wel een passende kleur voor uw kantoor te vinden. Uw roldeurkasten Standaard koopt u eenvoudig via de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

Een service die ArchiefKast.com standaard levert, is de kosteloze gebruiksklare aflevering. Voor deze service rekenen wij niets en wordt dus ook echt als service aangeboden. De kast wordt door de bezorgers netjes op de door u gewenste locatie geplaatst alwaar alle verpakking wordt verwijderd en retour genomen. De legborden worden vervolgens op de juiste hoogte in de kast gehangen. De kast is nu klaar voor gebruik en kan door u verder ingericht worden.

Levertijd

De levertijd van de Standaard roldeurkast in de afmeting 100bx46dx105h bedraagt maximaal 39 werkdagen. De kast kan helaas niet direct uit voorraad geleverd worden. Dit komt door het gegeven dat ArchiefKast.com dit model niet in haar standaard assortiment heeft opgenomen. De kast wordt dan ook enkel speciaal voor u op referentie besteld. Zodra wij de kast in ons magazijn ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om de exacte leverdatum aan u door te geven.