0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Roldeurkast Standaard 100bx46dx135h beige-aluminium

Inofec Roldeurkast Standaard 100bx46dx135h beige-aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:100b x 46d x 135h
Kleur:Beige
De afmetingen van de Standaard roldeurkast van het merk Inofec bedragen 100bx46dx135h. De middelhoge kast is geschikt voor het archiveren van ordners en laterale A4 hangmappen en is voorzien van 2 verstelbare legborden. Leverbaar in vele kleurcombinaties.
  • Bespaar nu 11%: vanaf 3 stuks voor € 249,50 per stuk

Scherp geprijsde roldeurkast Standaard Inofec

Deze scherp geprijsde roldeurkast Standaard 100bx46dx135h kan in vele kantoorsituaties ingezet worden. De kwaliteit van de kast komt in meerdere eigenschappen naar voren. De ombouw van de kast is vervaardigd uit zwaar staal en de lameldeuren zijn gemaakt van sterk kunststof. Om de deuren naadloos op elkaar aan te laten sluiten, zijn deze voorzien van een magneetstrip. De kast is gespoten in een krasvaste epoxylak. Deze lak voorkomt lichte gebruiksschade, zoals krasjes en deukjes. Het is mogelijk om de kast af te sluiten, waardoor de kast ook geschikt is om vertrouwelijke documenten in te bewaren. Het slot waarmee u de kast afsluit is een goed kwaliteitsslot en wordt met 2 sleutels geleverd. Mocht de situatie zich een keer voordoen dat u één van de sleutels kwijt geraakt bent, dan is er altijd een 2e sleutel voorhanden. Met behulp van de stelvoetjes kunt u eventuele oneffenheden in de vloer verhelpen, zodat de kast stabiel staat. Dit model roldeurkast Standaard is uitgevoerd met 2 verstelbare legborden die te gebruiken zijn voor laterale A4 hangmappen en ordners. Doordat de legborden verstelbaar zijn, kunt u deze naar eigen inzicht op de gewenste hoogte hangen. De afmetingen van deze kast zijn 100bx46dx135h en is verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties. De kunststof deuren zijn leverbaar in 10 kleuren en de metalen ombouw in 6 kleuren. Uw bestelling Standaard roldeurkasten plaatst u eenvoudig via de online webshop van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar en gratis

ArchiefKast.com biedt u de kostenloze service van een gebruiksklare oplevering. Dit neemt u veel zorgen uit handen. U hoeft alleen maar aan te geven waar u de kast geplaatst wilt hebben. Of dit nu een levering op de begane grond is, of op een etage via een trap. Onze bezorgers brengen de kast naar de juiste locatie alwaar de legborden in de kast worden gehangen. Zij nemen bovendien al het karton en plastic waarin de kast verpakt is retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden.

Levertijd

De roldeurkasten Standaard van het merk Inofec worden binnen maximaal 39 werkdagen gebruiksklaar bij u opgeleverd. Dit model kast is niet binnen het snelleverprogramma van ArchiefKast.com opgenomen, maar kan wel speciaal voor u worden besteld. Hierdoor bedraagt de levertijd wel wat langer dan u wellicht van ons gewend bent. Uw bestelling wordt met extra aandacht gevolgd en zodra de kast in ons magazijn is gearriveerd, spreken wij met u een leverdatum af.