0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Roldeurkast Standaard 100bx46dx74,5h aluminium-aluminium

Inofec Roldeurkast Standaard 100bx46dx74,5h aluminium-aluminium

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:100b x 46d x 74,5h
Kleur:Aluminium
De afmetingen van de zeer voordelige roldeurkast Standaard van het merk Inofec zijn 100bx46dx74,5h. De kast is voorzien van 1 verstelbaar legbord dat geschikt is voor ordners en hangmappen. Leverbaar in vele kleurcombinaties.
  • Bespaar nu 10%: vanaf 3 stuks voor € 235,00 per stuk

Voordelige roldeurkast Standaard Inofec

De roldeurkast Standaard 100bx46dx74,5h van het merk Inofec is niet alleen een zeer voordelige kast, maar de kast is ook erg solide. De constructie van de kast is volledig vervaardigd uit metaal. Om te voorkomen dat de kast lichte gebruiksschade oploopt, is de kast gespoten in een krasvaste epoxylak. De kunststof roldeuren zijn voorzien van een magneetstrip welke zorgt voor een naadloze sluiting van de deuren. U kunt de kast eveneens volledig afsluiten door middel van het Cyberlock kwaliteitsslot. Dit slot wordt standaard bijgeleverd met 2 sleutels. Mocht u onverhoopt één van de sleutels kwijt raken, dan heeft u altijd een reservesleutel achter de hand. Doordat de kast af te sluiten is voor onbevoegden, kunt u ook vertrouwelijke documenten en eigendommen in de kast bewaren. De kast is uitgevoerd met 1 verstelbaar legbord dat te gebruiken is voor ordners en hangmappen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de vloer waar de kast komt te staan niet helemaal gelijk is, waardoor de kast gaat wiebelen. U lost dit eenvoudig op door de stelvoetjes in of uit te draaien, zodat de kast stabiel staat. De afmeting van de kast is 100bx46dx74,5h. De hoogte van de kast is ongeveer gelijk aan een bureau, waardoor u de kast als extra aflegruimte naast uw bureau kunt gebruiken. Deze kast is in vele kleurcombinaties te bestellen. De metalen romp van de kast is leverbaar in 6 kleuren en de deuren in maar liefst 10 kleuren. Uw roldeurkasten Standaard van het merk Inofec bestelt u eenvoudig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Gratis gebruiksklare levering

ArchiefKast.com levert de roldeurkast Standaard van het merk Inofec gratis gebruiksklaar op. De bezorgers plaatsen de kast netjes in de door u aangegeven (kantoor)ruimte. Hier wordt de verpakking verwijderd en het legbord in de kast gehangen. De gebruiksklare levering houdt eveneens in dat de bezorgers het verpakkingsmateriaal mee retour nemen. Dit wordt in ons magazijn op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Levertijd

De levertijd van roldeurkast Standaard 100bx46dx74,5h bedraagt maximaal 39 werkdagen. Deze langere levertijd ligt in het gegeven dat de kast niet tot het standaard programma van ArchiefKast.com behoort en hierdoor niet uit voorraad leverbaar is. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt deze direct doorgezet naar onze leverancier om zodoende de levertijd zo kort mogelijk te houden. U krijgt 2 werkdagen voor levering bericht van ons omtrent de aflevering.